Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › arhn.eu › Z Głównej... v
« Wstecz 1 ... 7 8 9 10 11 ... 43 Dalej »

Arcade Gamer Portable
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Arcade Gamer Portable
Dark Archon Offline
Sarcastic Mr. Know-It-All
Administrators
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja: 742
16-04-2014, 16:17
[Obrazek: AGUSRSdCkBA.jpg]
Po ponad sześciomiesięcznej przerwie powracamy w nowej Rupieciarni, by sprawdzić czy taki odstęp czasu wystarczy, by niewtajemniczeni zaczęli nas posądzać od podrabianie Ashensa. W dzisiejszym odcinku konsola Arcade Gamer Portable mieszcząca 30 gier z Segi Game Gear i Master System w jednym, plastikowym pudełeczku.

By przeczytać cały artykuł, kliknij tutaj: Arcade Gamer Portable
Szukaj
Odpowiedz
Grodek Offline
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja: 170
16-04-2014, 16:39
Naprawdę ciekawe urządzenie. O wiele lepsze niż ostatnio omawiany Overmax Laughing Szkoda, że cena jest taka wysoka bo mógłbym zainteresować się nią, ewentualnie poczekam na zniżkę ceny.
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Szukaj
Odpowiedz
stasiek19 Offline
Grzybiarz
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
16-04-2014, 17:20
szczerze mówiąc, konsolka byłaby lepsza z sonic the hadhehog, ale i tak najbardziej cieszy wiadomość o weekendowym systemie error
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
RikDeckard Offline
n00b
*
Liczba postów: 0
Liczba wątków: 0
Reputacja: 0
16-04-2014, 17:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2014, 17:50 przez RikDeckard.)
taki myk.. w sarych modealach tv złącze euro dawało możliwość klonowania obrazu tzw konsola do 1 tv po antenie a kablem euro do monitora z wejściem euro:] tak klonowałem psxa jak grałem na 4 w crash team racing w 4:]

do psxa stosowałem takie coś:
http://sklep.rms.pl/img/product_media/1-...3x_993.jpg
konsolka do euro a chinchami do monitora [ przyciskiem in out]
Szukaj
Odpowiedz
szezjo Offline
TORCHIC! :3
**
Liczba postów: 103
Liczba wątków: 13
Reputacja: 13
16-04-2014, 19:02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-04-2014, 21:54 przez szezjo.)
Cieszymy się, że dobrze się bawisz. Ale ja się dobrze nie bawię i też czas mi szybko leci Torll
I.. zdziwiłem się. Nie tym, że lubisz grać w Spinballa, bo ja też czasami w niego popykam, gdy nie ma w co grać, ale... mówić cześć do zlepka pikseli, tylko dlatego, że przedstawiają króliczycę o.. albo skończę może ten temat Winking

Tak czy inaczej. Całkiem fajny materiał. Rupieciarnio, dobrze cię znowu widzieć. Mogłeś tylko trochę poczekać z obwieszczeniem niuansu o SE, bo zabrałeś właśnie wszystkim możliwość pytania się "kiedy system error?"

EDIT: Ciekawe czy dałoby się zdumpować ROMy z tej konsolki, by korzystać na innych urządzeniach (??) Grinning
Szukaj
Odpowiedz
maincraft2000 Offline
Pong
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja: -2
17-04-2014, 12:35
Dobre urządzenie dla fanów Sonic'a (ja) oraz dla ludzi których niestety nie stać na PSP (nie ja Grinning ).
Szukaj
Odpowiedz
gacorek11 (KrzychuJabol) Offline
uczę się, ale chętnie pomogę :)
*
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 7
Reputacja: 0
18-04-2014, 23:49
Miałem nadzieję, że nagrasz inny model kieszonsolki od AtGames, a mianowicie "The Arcade Ultimate" ma trochę mocniejsze flaki, obsługuje dodatkowo gry z Megadrive no i ma wejście na kartę pamięci, dzięki czemu nie ograniczają nas domyślnie zainstalowane gry
Wytrzasnąłem to ze strony producenta http://www.atgames.net/
[ciekawostka] jeśli raz wejdziesz z jakiejś przeglądarki na tą stronę, to bez usuwania ciasteczek na nią już nie wrócisz

__________________________________________________________________________________
Nudzisz się? wejdź na mój blog o retro grach www.oldtimegame.blogspot.com
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-05-2025, 17:46 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.