Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation Vita v
« Wstecz 1 2

Używane gry a online passy
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Używane gry a online passy
czarek14 Offline
Pong
*
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 5
Reputacja: 0
19-04-2014, 23:38
Witam
Jako że myśląc o wakacjach i graniu w podróży niedawno zaopatrzyłem się w PS Vita w bardzo okazyjnej cenie. Zastanawia mnie tylko jedna kwestia a mianowicie granie po sieci na używanych kopiach gier. Chodzi mi mianowicie o to które z tytułów mających możliwość grania po sieci mógłbym zakupić w formie używki a których nie ze względu na online passy. A żeby bardziej sprecyzować moje typy najbardziej interesuje mnie sprawa z Little Big Planet, Assassin's Creed III: Liberation oraz obydwoma częściami Raymanów. Oczywiście możecie wymieniać inne gry z których możemy czerpać frajdę zarówno na singlu jak i w sieci bez konieczności wykupywania rzeczonego online passa na używanej kopii, może wyjdzie z tego ala poradnikowy wątek
Z góry dziękuję za odpowiedź
Szukaj
Odpowiedz
MrKalafior Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 9
Reputacja: 1
20-04-2014, 01:13
Do LbP jest, Assassin's Creed nie ma i do Raymanów też nie ma.

TIP: Rayman Legends zawiera też obrazy z Origins. Trzeba je tylko odblokować zdrapując zdrapki.

Szukaj
Odpowiedz
Oscikus Offline
Commodore 64
**
Liczba postów: 122
Liczba wątków: 15
Reputacja: 4
09-05-2014, 22:24
A skoro już temat został rozpoczęty, to spytam, Sony przed premierą mówiło, że gry będą przypisywane do konta PSN, nawet te na kartach, a, że wtedy nie spodziewałem się, że Vita wpadnie w me ręce to nie interesowałem się zbytnio tym tematem.
Więc chciałbym wiedzieć, czy pomysł ten został anulowany jeszcze przed premierą, czy pierwsze gry faktycznie przypisywane były do kont?
Szukaj
Odpowiedz
MrKalafior Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 38
Liczba wątków: 9
Reputacja: 1
10-05-2014, 21:28
anulowano go Smiling

Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 15-06-2025, 10:06 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.