30-04-2014, 21:45 

Hejka !  Mam pytanie. Bo kupiłem ps vitę i przyznam że jej dotyk jest lekko porysowany itp itd.
 Mam pytanie. Bo kupiłem ps vitę i przyznam że jej dotyk jest lekko porysowany itp itd. 
Długa jest żywotność takiego ekraniku dotykowego ?
I właśnie się boję że jeżeli w przyszłości się dotyk zepsuje to wtedy lipa ponieważ zawszę przy odpalaniu vity jest taki efekt zrywania papierka z ekranu , chyba każdy wie o co mi chodzi :/
Używam tego ekranu czasami jak trzeba oraz zawsze jak się już nagrałem to go chowam etui i przecieram ekran szmatką .
.

Mam pytanie. Bo kupiłem ps vitę i przyznam że jej dotyk jest lekko porysowany itp itd.
 Mam pytanie. Bo kupiłem ps vitę i przyznam że jej dotyk jest lekko porysowany itp itd. Długa jest żywotność takiego ekraniku dotykowego ?
I właśnie się boję że jeżeli w przyszłości się dotyk zepsuje to wtedy lipa ponieważ zawszę przy odpalaniu vity jest taki efekt zrywania papierka z ekranu , chyba każdy wie o co mi chodzi :/
Używam tego ekranu czasami jak trzeba oraz zawsze jak się już nagrałem to go chowam etui i przecieram ekran szmatką
 .
.

![[Obrazek: Nowatsky.png]](http://card.psnprofiles.com/1/Nowatsky.png)