Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
Poszukujemy moderatorów, którzy zajęli by się forum. Oczywiście, na razie niekontrolowany zalew postów nam nie grozi, ale kto wie jak będzie wyglądać sprawa za 100 lat? Zainteresowanych proszę o postowanie w tym temacie. Doświadczenie i sporo wolnego czasu mile widziane.
Ciągle szukamy również autorów, którzy pomogliby nam ożywić stronę główną arhn.eu swoimi tekstami na dowolne okołogrowo-technologiczno-kulturalne tematy. Jeśli lubisz pisać, zgłoś się do nas. Im nas więcej tym weselej  Przyjmujemy zarówno redaktorów "stałych", jak i Freelancerów, którzy mieliby ochotę użyczyć nam własne teksty na korzystnych dla siebie warunkach.
Liczba postów: 640
Liczba wątków: 51
Reputacja:
216
Zgłaszam się na moderatora  Mam naprawdę spoooro wolnego czasu i właściwie bardzo częsty dostęp do internetu (w domu oraz na uczelni). Doświadczenia w tej "branży" nie mam ale tak jak wcześniej wspominałem - 7 lat siedzenia i podpatrywania na skizo sprawiło, iż mam trochę pojęcia o tym co można, a czego nie. Forum arhn.eu zaczyna się rozwijać i coś czuję, że nie będę się nudził jeżeli będzie dużo aktywnych użytkowników
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 3
Reputacja:
2
Ja również zgłaszam się na moda. Mam duże doświadczenie, wyrosłem z szczeniackich pyskówek i trollowania (no...).
Przy okazji chciałbym pisać artykuły, głównie oldschool. Tak jak już pisałem - dopiero od końca stycznia, początek lutego. Freelancer na start. I kusi mnie, by pisać też recki (wideo odpada) związane z grami na 3DSa.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
No to ja również zgłaszam się na moda. Mam dużo wolnego czasu i mam jakieś doświadczenie w tej branży. Razem z kumplem będę też robił wideo-recenzje wybranych gier na PC i nie tylko, które chętnie wam udostępnię.
Liczba postów: 9
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Również zgłaszam swoją kandydaturę - jeśli chodzi o doświadczenie, to jakieś 7 lat temu założyłem darmowe forum, które przez jakiś czas prowadziłem, więc powinienem spokojnie ogarnąć wszelkie funkcje, poza tym bardzo długo siedzę na różnych forach, a to również na poczet doświadczenia można zaliczyć. Potrafię na zimno oceniać sytuacje i lubię porządek, więc chętnie zaopiekuję się i zadbam o poziom tego forum
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Jakby jeszcze było miejsce to zgłaszam się na Redaktora  Więcej info przez pocztę jak by co  Na pewno była by to dla mnie miła przygoda  Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozwoju Arhn.
.eu  Byle tak dalej !
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
12-01-2012, 13:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-01-2012, 13:05 przez kpt. Pomarancia.)
Witam,
chciałbym zgłosić swoją osobę na stanowisko redaktora/moderatora. Mam na imię Jakub, mam 22 lata i studiuję fil. angielską. Byłem moderatorem na trzech już nie istniejących już portalach (schoolskill.com.pl; come2play.pl;torrenty.eu) oraz spełniałem funkcje redaktorskie (headcrab.pl; schoolskill.com.pl; come2play.pl). W obecnej chwili pełnię rolę administratora TF2 oraz redaktora na tym samym serwisie. Jestem do dyspozycji poniedziałek- piątek w godzinach roboczych. Interesuję się grami komputerowymi, ich analizą i wszędobylską dyskusją. Co przemawia za tym abym został przyjęty? W perspektywie czasu nabrałem trochę doświadczenia a młody i energiczny mój duch chciałby się spełnić w tejże społeczności. Od dłuższego czasu śledzę losy tego serwisu, widzę w nim duży potencjał jak i dobrą zabawę.
Dziękuję i liczę na pozytyw  .
Liczba postów: 260
Liczba wątków: 21
Reputacja:
30
14-01-2012, 03:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-02-2012, 21:55 przez Theriuss.)
Witam,
Chciałbym zgłosić się na Redaktora/Moderatora Forum Arhn.eu Z Powodu wielkiego zamiłowania do Serwisu. Mam bardzo dużo wolnego czasu z powodu dość młodego (?!) Wieku. Wyrosłem już z Trollingu, Hejtowania i tym podobnych rzeczy.
Pozdrawiam.:
Liczba postów: 9
Reputacja:
0
Chciałbym Się też zgłosić na Moderatora dlatego że mam dużo czasu wolnego jak i Pasji Oraz Chęci :p
Muszę przyznać że nie mam żadnego doświadczenia jak koledzy który zgłosili się powyżej ale mam nadzieje że nabiorę je z waszą pomocą jak i swoim samozaparciem
Liczba postów: 26
Reputacja:
4
Jeżeli mój miecz, topór, sztylet, tarcza, bądź cokolwiek innego mógłby pomóc w szerzeniu jedynej, dogmatycznej prawdy w przestrzeganiu prawa forumowego, to wiedzcie, że ja jestem chętny!:-)
Reputacja:
216
Parafrazując słowa Archona - "mamy więcej modów niż użytkowników" (czytaj: "będziemy rekrutować jak forum bardziej się rozrusza")
Liczba postów: 22
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
to zamknij na ten czas wątek w takim razie.
Reputacja:
742
Ale redaktorów szukamy wciąż
Reputacja:
216
Dlatego też nie zamknąłem :p
Liczba postów: 26
Reputacja:
4
W sprawie tworzenia tekstów, to tu? Parafrazując słynne zdanie :-D
Reputacja:
216
Tak, tu  Nie krępuj się!
Reputacja:
742
Eks, jeśli chcesz pisać dla nas na stałe, to jak najbardziej tu. Jeśli masz ochotę pisać "dorywczo" w ramach "tekstów użytkowników", wrzucaj je do tego forum i zaznacz, że nie masz nic przeciwko, żeby ten tekst pojawił się również na stronie głównej. Pracuję nad lepszym systemem dla "tekstów użytkowników", ale na razie będziemy musieli się przemęczyć "ręcznie"
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja:
195
25-02-2012, 19:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-02-2012, 19:39 przez dzej.)
Rozumiem, że jak zgłoszę się do stałego pisania, to u progu deadlinu będziecie do mnie dzwonić o 5 rano gdzie tekst?
Liczba postów: 379
Reputacja:
223
ja bez przerwy dostaje od archona takie telefony. ale czasem zamiast krzyczec tylko ciezko oddycha
Reputacja:
742
To ty? Myślałem, że robię sekskonferencję z Gemem, Krejzakiem i Nyko.
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 4
Reputacja:
2
Kurcze, zgłosiłbym się na redaktora, ale wolę nie ryzykować otrzymywania telefonów wcześnie rano. (Lubię spać ;D) Proponuję dodać do tego systemu dorywczego pisania, informację mówiącą czego potrzebujecie, ale nie macie czasu zrobić. Może jakiś człowiek dobrej woli się zajmie.
Liczba postów: 379
Reputacja:
223
system jest prostu. jesli cos napiszesz i bedzie sie to nadawac do publikacji - chetnie taki material przygarniemy.
no contract needed
Liczba postów: 63
Liczba wątków: 4
Reputacja:
2
To może jednak opłaci się odkurzyć stare notesy, bierzecie materiały "wspominające", czy wszystko musi być aktualne?
Reputacja:
742
Oldschool jak najbardziej mile widziany
Liczba postów: 159
Reputacja:
2
witam,
zgłaszam swoją kandyturę w kwestii bycia "policjantem"  na tym forum
|