Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
-1
Ktoś lubi mieć kartidże i grać prosto z nich, inni lubią ściągać z neta ROM-y. Każdy robi to co chce, równowaga zachowana.
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Tylko kolega napisał, że to dla ludzi którzy chcą zacząć z retro graniem, a ja wiem, że teraz bez własnej już kolekcji byłoby ciężko zaczynać i oczywiście jest DA w Twojej wypowiedzi prawda,ale uważam mimo to, że opcje ze zgrywaniem byłaby też ok. Kartridży troche mam, ale często żal mi wydać parędziesiąt złotych na gre w którą zagram raz lub kilka razy, bo ile można grać w mario(przynajmniej w moim przypadku). Sam gram tylko na oryginałach tyle że na xbox360 czy ps3 stosunkowo łatwo dostać tytuły, bo zawsze można kupić wersje cyfrową.
ps. nie chce się wdawać w większą dyskusje z powodu tego problemu ponieważ każdy i tak ma swoje racje i swoje przekonania.
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
Mam pytanko. Jak jest z kardridżami do gb/gbc? nadal wystają śmiesznie jak to było po włożeniu ich do gba?
Liczba postów: 27
Reputacja:
0
Uwaga głupie pytanie: do której generacji zaliczymy tą konsolę?
A tak na serio, to bardzo dobra recenzja i myślę, że w późniejszym czasie kupiłbym ją sobie. Tylko trzeba by było zbudować kolekcję.
Liczba postów: 4
Reputacja:
-1
Tak naprawdę to był trochę troll.
Nie znam się na cenach konsolowych, ale na rynku PC a w szczególności digital piracenie przestało mieć już jakiekolwiek wymówki.
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 8
A ja tak się zastanawiam. Czy można grać np. kontrolerem od snesa w grę z segi mega drive?
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 4
Reputacja:
4
Jak na taką cenę wygląda dość tanio... Szczególnie pad.
Trochę taki półśrodek - ni to pełnoprawna konsola, ni to emulator...
Ale z pewnością znajdzie się trochę zainteresowanych