Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Nintendo › Wii v
1 2 Dalej »

Animal Crossing na Wii
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Animal Crossing na Wii
Piotrek1113 Offline
Atari 2600
*
Liczba postów: 30
Liczba wątków: 3
Reputacja: 3
07-10-2014, 22:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-10-2014, 22:43 przez Piotrek1113.)
Witam!
Od pewnego czasu zacząłem oglądać LP z Animal Crossing: New Leaf i zastanawiam się, czy czasami nie poznać się bliżej z tym uniwersum, ale na Wii (akurat są na allegro w niskiej cenie). Tylko jedna rzecz mnie zastanawia... Czy warto grać w AC: Let's Go To The City pomimo wyłączenia Wi-fi? Albo jednak lepiej poczekać na następną część dla Wii U (o ile powstanie...)?
Szukaj
Odpowiedz
Tynio Offline
Pong
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
08-10-2014, 13:39
Napiszę na podstawie 3DS-a
AC NL jest niezła i super się gra są takie sytuacje gdzie niestety gra sporo traci bez możliwości połączenia się z innym "mieszkańcem"
Jak wyglądała wersja na Wii nie mam pojęcia jednak myślę ,że może być problem z wszystkimi owocami (jeżeli jest podobnie jak na 3DS-ie) będzie długo trwało zebranie części "kolekcji"
Ja uważam, że jest to gra, w którą powinno się grać regularnie i minimum te 5-10 minut.
Na stacjonarce często jest to niemożliwe.
Na dzień dzisiejszy cisza jest, co do wersji Wii U
Szukaj
Odpowiedz
StormS Offline
Retroentuzjasta
**
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 3
Reputacja: 10
14-10-2014, 12:12
Zależy jak ci podejdzie, ja na Wii grałem offline przez dwa miesiące w miarę regularnie po godzince, od dwóch lat już do tytułu nie wracam. Lepiej korzystać z tych wersji które są aktualne, w tym przypadku tą na 3DS. Tytuł na offline jednak sporo traci.
[Obrazek: userbar.png]
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 13-06-2025, 12:42 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.