Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Offtop Wszelaki v
« Wstecz 1 ... 5 6 7 8 9 ... 22 Dalej »

Problem z Słuchawkami
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
Problem z Słuchawkami
Najti Offline
Pong
*
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 6
Reputacja: 1
06-01-2015, 02:19
Witam
Mam problem ponieważ niedawno zakupiłem słuchawki Beats by Dr.Dre Solo 2 i po pewnym czasie przestała działać prawa cześć słuchawek tzn. Gdy puszczam muzykę to słychać ja tylko w lewej słuchawce . Wykluczam problem kabla ponieważ próbowałem także z innymi i także nie działał . Próbowałem także podłączać słuchawki do różnych odtwarzaczy i w każdym występował ten sam problem . 
Proszę o pomoc !
PS: gdy porusza się prawą słuchawką ( niedziałającą ) to momentami zaczyna działać ale tylko w danej pozycji .
Szukaj
Odpowiedz
Fedox9 Offline
Odrdzewiacz
**
Liczba postów: 129
Liczba wątków: 3
Reputacja: 11
06-01-2015, 13:32
Spróbuj kupić przedłużacz do słuchawek, czasami pomaga na takie problemy. Jeśli nie pomoże to pozostaje ci tylko oddać je do serwisu.

Szukaj
Odpowiedz
Najti Offline
Pong
*
Liczba postów: 19
Liczba wątków: 6
Reputacja: 1
06-01-2015, 23:23
Przedłużacz ? Czy chodzi ci po prostu o wymianę kabla ? A gdzie konkretnie mógłbym oddać te słuchawki i czy jest w ogóle jakaś szansa że zdołają je naprawić ?
Szukaj
Odpowiedz
Fedox9 Offline
Odrdzewiacz
**
Liczba postów: 129
Liczba wątków: 3
Reputacja: 11
07-01-2015, 10:27 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-01-2015, 10:31 przez Fedox9.)
W sumie skoro mówisz że z innymi urządzeniami też tak jest, to chyba musisz wymienić kabel.
Wymiana - muszą być na gwarancjii, musisz mieć paragon i chyba iść do sklepu w którym go kupiłeś, ostatecznie wysłać do nich maila. 
W sumie to nie wiem jak wygąda ta wymiana, zapytaj się kogoś innego, w każdym razie możesz napisać maila do sklepu w tej sprawie.

Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 18-06-2025, 01:31 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.