To zarchiwizowana wersja starego forum arhn.eu z lat 2013-2018. Istnieje w formie tylko do odczytu.
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Multiplatform ›
W co ostatnio graliście?
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej »
Wątek zamknięty 
Ocena wątku:★★½☆☆ (6 głosów - średnia: 2.8)
W co ostatnio graliście?
may
devil summoner
**
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 17
Reputacja: 24
Poziom ostrzeżeń: 0%
05-06-2013, 19:27
Far Cry 3 Blood Dragon - 100% :D
Wiklu
MC
*
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 1
Reputacja: 8
07-06-2013, 13:54
Ponownie przeszedłem sobie pierwsze Fable tym razem jako "ten zły dzieciak" i powoli zabieram się za drugą część;]
gtaman
Pong
*
Liczba postów: 5
07-06-2013, 20:01
Ostatnio grałem w Awesomenauts , kupioną w Humble Bundle . Powiem tak , za parę dni mam kolokwium , a przez tą grę za nic nie mogę się zmusić do nauki :)
Gra jest typu MOBA , czyli sterujemy postaciami , drony się spawnują , wieżyczki , ulepszenia itp.
Plusem , przynajmniej dla mnie , jest fajna grafika 2D , w stylu platformówek . Postacie też mają fajny design i wspólnie się uzupełniają . Fajnie też z botami zrobili , bo nawet gdy gracz podczas meczu się rozłączy , jego miejsce zajmuje bot . Chwilę później ten bot może zostać zastąpiony przez innego gracza , z zupełnie inną postacią .
Ogólnie jeśli ktoś lubi gry tego typu i chce przeznaczyć swój wolny czas na coś mało konstruktywnego , to polecam tę grę .
FrasicaPL
0_0
*
Liczba postów: 33
Liczba wątków: 11
Reputacja: 1
08-06-2013, 13:54 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2013, 13:57 przez FrasicaPL. )
A ja ostatnio przeszedłem halo 4 mimo iż na początku nie spodobało mi się fabuła nudziła mnie i przelatywała przeze mnie jak waitr to tak po przejsciu połowie gry naprawde zaczołem przeżywać wszystkie wydarzenia i historie Master Chefa doznalem teo szczegulnie w końcuwce gry i tak na marginesie polecam ją każdemu osadaczowi 360-tki.
:360:
[Obrazek: 76561198058284606.png]
Ulquiorra
Pong
*
Liczba postów: 7
09-06-2013, 21:51
Sleeping Dogs

+ Przyzwoita Grafika, posiada najładniejsze odbicia w mokrej ulicy jakie widziałem w grach.
+ Prowadzenie pojazdów jest bardzo przyjemne, można by po prostu jeździć dla frajdy.
+ Realistyczny fakt iż główny bohater nie chowa wielkich broni do "magicznej kieszonki".
+ Duży nacisk przyłożony na ręczne bijatyki z wykorzystaniem elementów otoczenia.

- Fabuła dość krótka jak na taką piaskownice "ala GTA", dosłownie wydaje się jakby twórcy musieli ją uciąć gdzieś w środku pod naciskiem wydawcy.
- Opowiadanie w grze jest średnie nawet można by powiedzieć że słabe.
Wolferek
Pong
*
Liczba postów: 3
10-06-2013, 18:18
Grałem i wciąż gram w Starcrafta i Diablo, polecam na dłuższą metę
vxzcT118
Pong
*
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 4
12-06-2013, 19:28
Ostatnio grałem w Dark Souls. Trudne ale bardzo satysfakcjonujące .
Doktor Wiosna
Ping
**
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 7
12-06-2013, 21:43 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-06-2013, 21:46 przez Doktor Wiosna. )
Prince of Persia 2008 na PC. Na początku gra mnie oczarowała. Przepiękna grafika, wartka akcja i ciekawi bohaterowie. I te animacje! Czysta przyjemność oglądać to, jak Książę wspina się po kolumnie, by następnie przeskoczyć na ścianę i chwycić się rosnących na niej pnączy. Elika wskakuje mu na plecy, później zręcznie z nich schodzi, gdy nasz bohater zamierza się na bieg po ścianie. Walki, widowiskowe i filmowe. Mnóstwo skoków, przewrotów, uderzeń... i QTE. Zbieranie ziaren światła porozrzucanych po krainie, szukanie ich po wszystkich zakamarkach. Gra idealna. Wybitna. Przez trzy godziny. Później uświadomiłem sobie, że skakanie po ścianach nie wymaga prawie żadnego wyczucia momentu, że nie mam pełnej kontroli nad Księciem podczas walk, które są zresztą jednym wielkim QTE rozgrywanym za każdym razem tak samo i z tym samym przeciwnikiem i których nie da się przegrać. I że zbieranie świetlików nie wiąże się z szukaniem i odkrywaniem zakamarków, tylko z podążaniem za ścieżką ku kolejnemu poziomowi. I że gra jest powtarzalna jak (ten tekst) diabli, bo poza bieganiem po ścianach i okazjonalnym udawaniu, że się macha mieczem, nie ma tu nic do roboty. I że tu prawie nie ma fabuły. Jest tylko obserwowanie podrywania Księżniczki przez Księcia. Postacie są ciekawe i polubiłem je, ale są tylko dwie. Mamy jakichś złych w tle, ale oni tylko charczą, albo rzucają tekstami o potędze Ciemnej Strony Mocy. Eh. A miało być tak pięknie. Właściwie to jedyną naprawdę istotną wadą tej gry jest nieistniejący poziom trudności. To interaktywny film. Gdyby tylko gra wymagała jako takiego wysilenia palców, byłbym zachwycony. Nie wymaga jednak. I teraz, po ukończeniu jednej czwartej prinsa, zastanawiam się, czy to kontynuować...
Navari
Pong
*
15-06-2013, 19:31
Ja przechodzę drugi raz Max Payne 3 po równym roku (Kupowałem 1 czerwca, jedyna sztuka na PC z magazynu "Euro" u mnie. Za to wersje X360 i PS3 stały bez nabywców [Co do MP3 - Bullet Time!])
Jeszcze pogrywam w Remember Me i BF3m
Grander
Zapomniana kanapka w twoim plecaku.
*
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 4
02-07-2013, 15:44
Mnie ostatnio wciągnęła mnie seria Sacred i czasami powracam do You are Empty.
Obie serie świetne i pewnie pociągną na każdym kompie.
Sereqq
Pong
*
Liczba postów: 12
02-07-2013, 17:01
U mnie ostatnio po raz kolejny Gothic II,tym razem pierwszy raz grałem paladynem.Chyba najgorsza wg.mnie droga.
Ra-V88
Game & Watch
**
Liczba postów: 98
Liczba wątków: 3
Reputacja: 5
03-07-2013, 14:47
Ja ostatnio cisnę Kingdoms of Amalur, miodna gierka, szkoda, że trochę niedoceniona.
[Obrazek: Ra-V88.png]
dredu71
Pong
*
Liczba postów: 10
04-07-2013, 09:47
ja przez natłok nauki w nic nie grałem przez ostatnie 2 miesiące, ale ostatnia gra w jaką grałem to final fantasy XIII-2, a teraz jak sesja się skończyła męczę demo mirrors edge dopóki nie kupie pełnej wersji :D
guy_fawkes
SNES
Liczba postów: 363
Reputacja: 63
05-07-2013, 11:18
Od czasu ostatniego posta udało mi się przejść kilka gier:

Assassin's Creed II - ta gra to dla mnie swego rodzaju paradoks. Ilekroć myślę o jedynce wiem, że drugiej gry z tak unikatowym, świetnym klimatem w serii już nie będzie, po czym wsiąkam bez reszty w renesansową Italię. Atmosfera jest co prawda zupełnie inna, ale wykreowana i wykorzystana po mistrzowsku. Już sam fakt, że tym razem przodka Desmonda poznajemy znacznie lepiej, od samych jego narodzin (to dopiero był szok na moment premiery!) przez młodzieńcze uganianie się za panienkami po zostanie asasynem. Ten motyw akurat trochę kuleje, bo Ezio praktycznie wystarczy założyć pancerz, by z miejsca stać się obiecującym skrytobójcą. Głupot jest więcej - np. chłopaka w ogóle nie dziwi posiadanie Orlego Wzroku, zaś przez kilkanaście minut ganiamy z samym ukrytym ostrzem, bo scenarzyści nie pozwolili podnieść jakiegokolwiek majchra należącego do poległego wroga, choć potem dowiadujemy się, że to jedna z podstawowych nowości wprowadzonych przez sequel. Te wady jednak zdecydowanie bledną w starciu z gameplayem, praktycznie pozbawionym wad oryginału - już nie jest tak schematycznie, Ezio ma znacznie większy arsenał, a przede wszystkim - misje nareszcie wymagają zachowania dyskrecji, zaś świat gry oferuje znacznie więcej, obojętnie czy bierzemy pod uwagę wyłącznie zadania, czy encyklopedię. Nie ma się co dziwić, że wielu ludzi uznaje AC II za sequel idealny.

Dear Esther - o tej "grze" powiedziano już chyba wszystko i praktycznie zawsze wymienia się ją jako przykład w wywodach przedstawiających gry jako nową formę sztuki. I rzeczywiście Dear Esther nie ma najmniejszego zamiaru ułatwiać jej zrozumienia odbiorcy - narrator często lawiruje pomiędzy różnymi wątkami, posługując się przy tym wieloma przenośniami (wielki dzięki dla ekipy Iron Squad za spolszczenie), a na dodatek w kolejnym podejściu pominie pewne kwestie, zaś poruszy inne, czasem w inny sposób. Zrobiono to tak dobrze, że wielu ludzi nabrało się nawet na zakończenie, uznając je za... błąd techniczny. Produkcja oferuje niesamowity klimat, budowany także za sprawą genialnego soundtracku, do znalezienia na Spotify, jeśli ktoś nie ma gry bądź nie kupił jej w Humble Indie Bundle. Gameplay z pewnością odstraszy amatorów czystej rozrywki niczym Teatr Telewizji - cała rozgrywka polega na eksploracji wyspy, pieczołowicie wykonanej z ogromną dbałością o detale, klimatycznej, a jednocześnie pustej (czy aby na pewno...?) i przygnębiającej. To unikatowa, króciutka etiuda pokazująca, że gra może skłaniać do refleksji. Kto wie, czy gry nie staną z biegiem czasu nowym środkiem wyrazu dla całych setek przyszłych artystów.

Bad Bots - kolejny platformowy indyk traktujący o ratowaniu ludzkości. Przewidywalna fabuła, prosta grafika (dzięki czemu gra zajmuje niecałe 30 MB!) i setki zbuntowanych robotów do rzezania. Do przejścia w kilka godzin i szybkiego zapomnienia, taki growy fast food.

Magrunner: Dark Pulse - na pozór kolejny klon rewelacyjnego Portala, na dodatek zachowujący wiele jego elementów (znikające kostki, loadingi przed każdym nowym pomieszczeniem itd.). Od dzieła Valve odróżnia go... wykorzystanie mitologii stworzonej przez Lovecrafta, dzięki czemu autorzy określili swą produkcję mianem "cthulpunku". W skrócie: w przyszłości zostanie wynaleziona technologia pozwalająca na eksplorację kosmosu, zaś jej przetestowaniem zajmą się Magrunnerzy - ochotnicy, stający przed dziesiątkiem wyzwań zmuszających do kreatywnego myślenia, a gdzieś tam po drodze pojawiają się Wielcy Przedwieczni. Szczerze mówiąc nic z tego nie trzyma się kupy i lepiej zapomnieć o fabule, skupiając się na zagadkach, polegających na magnetyzmie prowadzącym do wzajemnego odpychania/przyciągania obiektów. Ten prosty motyw wyżyłowano do granic możliwości projektując znakomite łamigłówki, ale niestety gdzieś tak od połowy gry mechanika już się nie rozwija, choć wcześniej pada obietnica upgrade'ów urządzenia głównego bohatera. To, co miało odróżnić Magrunner: Dark Pulse od Portala, miało się sprowadzać do gorączkowego kombinowania w obliczu zagrożenia, niestety takich sytuacji jest ledwo kilka, zaś ostatnia potyczka uśpi nawet pomimo kilku wypitych kaw. Był potencjał, ale po raz kolejny go nie wykorzystano należycie. Tak czy siak polecam amatorom gier logicznych zbliżonych do Portala. Za niedługo powinno stanieć do kilku ojro (już teraz można kupić niestety tylko cyfrową wersję za ok. 50 zł), a co więcej jest nieźle, kinowo spolszczone i bardzo ładnie się prezentuje dzięki UE3 - początkowo można nawet uwierzyć, że to Source.

Z kolei obecnie gram w:
Assassin's Creed: Revelations - pamiętam, gdy po pierwszej zapowiedzi tej odsłony westchnąłem z rozczarowania: "ech, znowu Ezio...?". Na Brotherhooda za sprawą zakończenia dwójki miałem olbrzymie ciśnienie, więc kupiłem go niedługo po premierze, ale Revelations jakoś nie potrafiło mnie zmotywować do zakupu bez czekania na znaczące obniżki. Stanęło na tym, że dostałem w prezencie kolekcjonerkę w momencie, gdy wszyscy ekscytują się Black Flag. Początek jakoś niespecjalnie do mnie przemówił, ale gdy już przypomniałem sobie co i jak, spodobało mi się włóczenie po Konstantynopolu. To świetne, wielokulturowe miasto, choć po 20 h gry nadal nie potrafię wskazać na podstawie charakterystycznych miejsc, gdzie się znajduję - a z tym w poprzednich nie miałem problemu. Być może wynika to egzotyki metropolii. Tak czy siak autorzy po raz kolejny wprowadzili nowe elementy do rozgrywki - hak (już opatrzony w różnych grach) to przyjemny dodatek, ale obrony kryjówek prezentują się tak sobie. Natomiast bardzo mi się podoba sposób, w jaki oddano wiek Ezio - porusza się nieco wolniej, niż kiedyś, mniej sprężyście, ale za to każdy jego ruch jest morderczy. Świetny jest również patent z różnego rodzaju petardami, choć póki co nie uświadczyłem faktycznej potrzeby ich używania poza misjami od ich konstruktora. Mam jednak spore obiekcje do dwóch rzeczy:
1. po 20 h zabawy mam już odblokowany/wykupiony niemal cały Konstantynopol, obsadzone mistrzami wszystkie kryjówki, bodaj najlepszą zbroję i miecz, a tymczasem... dopiero dobiłem do 3. sekwencji głównego wątku fabularnego, co oznacza, że teraz nie będę już mieć właściwie niewiele do roboty poza nim. Czy tak powinno być? Wygląda to trochę kuriozalnie, gdy mając monstrualny pasek zdrowia zaglądam do kowala, a tam są dostępne wyłącznie elementy podstawowego pancerza? W poprzednikach trzeba się było nieźle napocić, by otrzymać najlepszy rynsztunek.
2. Nie wiem jak wyglądają kolejne, ale pierwsza sekwencja w skórze Altaira to żal absolutny - bezsensowna młócka, zero dawnego klimatu, zaś nieco inne postacie asasyna i jego mistrza (czy tylko mnie się wydaje, że mają zaburzone proporcje...?) sprawiają, że gdybym dostał całą taką jedynkę, nie tknąłbym kijem następnych części. Do tego dochodzą głosy postaci - to chyba pierwszy raz, kiedy uważam, że... polskie były lepsze. Naprawdę. Kopczyński i Olbrychski dodali swym bohaterom odpowiedniej godności, natomiast to, co usłyszałem tutaj, po prostu mnie odrzuciło.
Mam nadzieję, że później będzie już lepiej, a zakończenie Revelations okaże się faktycznie tak dobre, jak mi zachwalał kumpel.

To The Moon - godzina na liczniku i już odcisnęła na mnie emocjonalne piętno. To faktycznie unikatowa produkcja, bardzo ciepła, pełna humoru, a jednocześnie przejmująca i smutna, przeznaczona tylko dla dojrzałych odbiorców. Jej prosta grafika w żaden sposób nie umniejsza wielkości przekazu - czy umierający człowiek zasługuje na spełnienie swych marzeń? Czy przeżył kilkadziesiąt lat godnie? Wątek staruszka na łożu śmierci jest pełen tajemnic, a co najciekawsze - odkrywa się je... cofając w przeszłość. Coś czuję, że po zobaczeniu napisów końcowych nigdy o tej grze nie zapomnę.
[Obrazek: fs.png]
Drakon
Operator
*
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
06-07-2013, 20:02
Ja ostatnio w red dead redemption i saints row 3.
";Panie to je eMka, bo jak to ni ma czorne to jo niy wiym?!"
WorriorThe
Pong
*
Liczba postów: 4
06-07-2013, 23:10
Fifa 13 :D
malod
Pong
*
Liczba postów: 16
Liczba wątków: 3
Reputacja: -1
07-07-2013, 20:33
A ja ostatnio odkopałem Gothic 1. Nie do wiary. Gra jest cały czas grywalna a przecież dziś są takie RPG jak TES 5
Wojtex28
Ten od skrinów
Liczba postów: 316
Liczba wątków: 18
Reputacja: 223
13-07-2013, 15:52
Ostatnio udało mi się zagrać w Sniper Ghost Warrior 2 i gierka jest naprawdę przyzwoita! Nie wiem za co tak strasznie ją zjechali, po przejściu ( no bądź co bądź słabego...) Singla, przysiadłem do multi i gra się naprawdę przyjemnie, dużo ludzi, ciekawe bronie, a myślałem, że gra będzie wielką porażką... Może za 50 zł się nie opłaca, ale nawet teraz można ją zdobyć za 20 zł na Steam :) Polecam!!!
SebastianL92
Commodore 64
**
Liczba postów: 149
Liczba wątków: 16
Reputacja: 3
13-07-2013, 18:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-07-2013, 18:47 przez SebastianL92. )
Saints Row 2 na PC. Myślałem, że bardziej niż GTA IV / DMC 3 / Sonic Generation (ten ostatni nie współpracuje w ogóle z kartami graficznymi w laptopach) nie da się spierdzielić porta. Myliłem się. Uczymy się całe życie. Jest o tyle gorzej, że SR2 na PC nie było prawie w ogóle wspierane przez developera, więc wszystkie (działające) fixy są twórczością fanów. Gra sama w sobie raczej niczego nie urywa, od takie luzackie GTA, z taką różnicą, że gorsze pod prawie każdym względem. Mechanika imho pozostawia wiele do życzenia, inteligencja kompanów w trakcie misji przytłacza, policjantów zresztą też, wydaje mi się, że mam również jakieś problemy z dźwiękiem. Po tych wszystkich fixach i patchach wygląda już znacznie lepiej, niż przy ustawieniach domyślnych ale to tylko kwestia wizualna. Nie spodziewałem się niewiadomo czego, ale więcej niż to co dostałem.
[Obrazek: Metroid_signature_by_sEbeQ13.jpg]
3DS FC: 0301-9800-4470
Nintendo ID: SebastianL92
Rewol
Atari 2600
*
Liczba postów: 25
13-07-2013, 21:31
Ja ostatnio rzuciłem się na One Piece Unlimited Cruise SP na 3DS. Dla fanów anime pozycja obowiązkowa. Mnóstwo postaci, ciekawe zdolności, spora różnorodność. Szkoda tylko, że elementy platformowe potraktowane tak po macoszemu, że aż to boli.
Zilla
Pocieszny grubasek
**
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 9
Reputacja: 4
17-07-2013, 22:02
The Last of Us - w swoim życiu grałem naprawdę w wiele świetnych gier, wiele gier które mnie wciągały grywalnością, wiele gier które stawiałem wyżej od innych przez fantastyczny gameplay, wiele gier które lubiłem szarpać dlatego bo efektownie można było komuś łeb urwać ale po raz pierwszy, grając w TLoU, nie chcę by się gra kończyła. Chcę oglądać Ellie i Joela non stop. Nie skonczyłem jeszcze tego tytułu ale mam nadzieję że do końca jeszcze daleko. Nie wyobrażam sobie że ktoś w to nie zagra.
Steve_Dogs
Kabanos~
*
Liczba postów: 28
19-07-2013, 12:26
Ja ostatnio ogrywam swoim leniwym tempem(czyt. pograłbym ale mi się nie chce, a jak już usiąde to cały dzień) 4 nowo kupione gierki w wyprzedaży na Steamie:
-Chantelise
-Fortune Summoners Secret of Elemental Stone
-Recettear An Item Shop's Tale
-Coniclysm
Jeśli ktoś lubuje się w czymś na kształt jrpga to polecam 3 pierwsze, natomiast 4 pozycja to już dość abstrakcyjny tps, polecam na zabicie czasu. :)
GiNTTeR
Pong
*
01-08-2013, 18:49
Ja tam teraz to gram ciągle w fife 13 i najlepsze gry z pegasusa :D
Zilla
Pocieszny grubasek
**
Liczba postów: 69
01-08-2013, 20:39
Nadrabiam zaległości bo na tapcie:

-Max Payne 3 (PS3)
-Crash Bandicoot 4: Wrath of Cortex (PS2)
-Nightmare Creatures (PSX)

Tylko na Xbox bieda :/
[Obrazek: 167227919151df25afbcd99.jpg]
Anita "Nita" Zakrzewska
Pong
*
Liczba postów: 2
01-08-2013, 21:10
The Sims, The Sims 2 i 3. Obecnie z niecierpliwością czekam na czwartą generację The Sims :D
LotNicky
Wylegitymowany psychopata
**
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 19
02-08-2013, 14:14
Właśnie w tym momencie przeszedłem Mortal Kombat 9 ( jak kto woli to bez "9";), było niestety truuudno ale jakoś się dało radę ;) A jeszcze mam zamiar kupić Metal Gear Solid HD collection :D
Emill
Pong
*
Liczba postów: 6
25-08-2013, 10:33
Fallout: Nev Vegas przetykane Forza: Horizon, zbieram sily na powtorne podejscie do MK, ale po tym jak z poprzedniej rozgrywki utracilem save troche ciezko mi to idzie.. :D
japatryk
Pong
*
29-08-2013, 09:31
Ostatnio ukończyłem pierwsze przejście Borderlands 2 obecnie gram w Skyrim a w strefie planów Twierdza 1
Matriks404
Linuksiarz
*
02-09-2013, 17:57
Ja pogrywam losowo, w Counter-Strike, CS: Condition Zero, Teeworlds, OpenArena, Tibia, Minecraft, Worms Armageddon.
Komputer: Netbook Compaq Mini 700EW (procesor Intel Atom N270 @ 1.60 GHz, pamięć 1 GB Ram, karta graf. Intel 945GME, dysk 80 GB TOSHIBA, system operacyjny Linux Mint 15 MATE)

Konsole przenośne: Game Boy Advance SP (zepsuty), Nintendo DSi
Veinitive
Commodore 64
**
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
Poziom ostrzeżeń: 30%
02-09-2013, 17:58
Pokemon: Fire Red
SebastianL92
Commodore 64
**
12-09-2013, 10:42
Skorzystałem z japońskiej promocji na PSNie i zakupiłem Vagrant Story. Zakup całkowicie w ciemno, słyszałem o niej tylko raz od kumpla, że ma dziwny system walki i tyle. Pierwsza godzinka za mną. Niezły, ale trochę przydługi początek. Stylistyka i ogólny klimat w grze jest dość poważny, przyciemniony, smutny, mhroczny (jest krew). To może być całkiem niezły RPG, kolejny, który mnie ominął przez brak PS1 i ogólny brak zainteresowania w pozycjach na tą konsolę. Tylko do sterowania ciężko mi się przyzwyczaić :(. Niemniej, już po tych pierwszych chwilach z grą czuję, że te 11 zł to nie są źle wydane pieniądze.
Noctis
Tojo Clan
**
Liczba postów: 96
12-09-2013, 12:14
Hotline Miami. Kto nie grał niech żałuje i nadrobi zaległości. Gra wciągneła mnie strasznie :fap:
[Obrazek: FromNes.png]
Veinitive
Commodore 64
**
Liczba postów: 160
Liczba wątków: 6
12-09-2013, 12:30
Męczę gierki z Humble. ;)
LotNicky
Wylegitymowany psychopata
**
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 19
12-09-2013, 18:10
Fallout New Vegas oraz Bioshock Infinity
Wojtex28
Ten od skrinów
12-09-2013, 18:56
Saira - Bardzo ciekawa platformówka 2D bazująca na podróżach między planetarnych, rozdawali za darmo na Facebooku, żal było nie wziąć!
Grodek
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Reputacja: 170
12-09-2013, 19:03
Dzięki maratonie GTA, postanowiłem zainstalować swoje San Andreas i przejść, co kiedyś mi się nie udało.
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Yaros
The Claymaker™
**
Liczba postów: 85
Reputacja: 16
13-09-2013, 21:05
Powróciłem do Gran Turismo 2
Reaktywa
A może skajrim?
**
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 35
Reputacja: 23
Poziom ostrzeżeń: 40%
15-09-2013, 10:42
Grałem w Neverwinter ale jednak nie będe w to grał ;_;
Wojtex28
Ten od skrinów
15-09-2013, 17:34
Zacząłęm grać w Rage i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony! W miarę otwarty świat, fajna rozgrywka i na pewno bardzo ciekawy klimat, tylko szkoda, że niektóre elementy strasznie kuleją, tak jak między innymi powolne doczytywanie tekstur, ale to można wybaczyć ): Ogólnie więc gra na + ;)
prałat na wrotkach
Atari 2600
*
Liczba postów: 30
Reputacja: 2
Poziom ostrzeżeń: 40%
15-09-2013, 19:20
Orcs Must Die! (PC) - akcja toczy się w krainie fantasy, a grafika jest utrzymana w kreskówkowej stylistyce, jest to gra w której beztrosko można wyżywać się na orkach korzystając z broni i różnorakich pułapek.
[Obrazek: 76561198072326011.png]
Yaxes
Aspołeczniok
**
Liczba postów: 72
Liczba wątków: 5
15-09-2013, 19:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-09-2013, 19:24 przez Yaxes. )
Ja właśnie zacząłem grać w Game Dev Tycoon i jak narazie bardzo mi się podoba, prosta, ładna a poza tym dobra gra (http://scr.hu/1udb/13gob) dobrze się sprzedaje (http://scr.hu/1udb/9i9yu).
[Obrazek: fs_overall.png]
Mój Skype: tipooss153 (Zapraszam wszystkich, a w szczególności wydalonych z Dedli)
kruskader
RPG Speedrunner
**
Liczba postów: 72
Reputacja: 2
16-09-2013, 19:55
W przerwach w speedrunowaniu Super Mario World i New Super Mario Bros Wii, calakuje New Super Mario Bros U i trenuje speedrunowanie jej.
Doktor Wiosna
Ping
**
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 7
18-09-2013, 12:46
Pokemon White. Cóż... Po raz kolejny to samo. Wylewałem już swoje żale w dziale Nintendo. Napiszę tylko, że ta część tego tasiemca, sorry, sagi, niczego poza potrójnymi walkami nie wnosi do rozgrywki. Jeszcze szpetniejsza grafika i jeszcze bardziej pokręcona muzyka. Fabuła daje o sobie znać średnio co 5 godzin gry. Żadnego wyzwania. Eh, starzeję się po prostu. Dla kontrastu bardzo dobrze wypadła końcówka gry! Muzyka zmieniła się nie do poznania, nareszcie dobrze wpisując się w wydarzenia przedstawiane na ekranie konsoli. Zacząłem naprawdę przejmować się fabułą, która zaczęła mieć jakiś głębszy sens. Trochę głupio pisać takie rzeczy o Pokemonach, żadna gra z serii tak mnie nie zaskoczyła. No i nareszcie gra stała się trudna. Archeops N'a (dobrze napisałem?) i Hydreigon Ghetsisa zmiatali moją drużynę z powierzchni ziemi. Tak, koniec gry był dobry...

Jade Empire. Dałem sobie spokój po sześciu godzinach gry. Pokraczny system walki i tempo rozwoju fabuły, które swą ślimaczą prędkością zawstydziłoby niejedno jRPG skutecznie mnie do produkcji zniechęciły. Podobno to dobra gra, ludziom się podoba. Ja niestety nie uchwyciłem jej magii.

Teraz dla odmiany pochwalę jakąś grę. Team Fortress 2. Spędziłem przy tej grze 40 godzin (wiem, niektórych może ta liczba śmieszyć), i jak na razie nic nie wskazuje na to, bym miał zaprzestać grania. Prostota rozgrywki i zabawny klimat nie pozwalają się od niej oderwać. Jest to też jeden z niewielu przedstawicieli gatunku FPS, w którym nie okazuję się być kompletnym noobem. I w ogóle jedna z niewielu gier online, które mnie do siebie przekonały.
GallAnonimowiec
Pong
*
Liczba postów: 1
19-09-2013, 09:09
Ostatnio ukończyłem Brutal Legend z najnowszego HumbleBundle, a teraz zabieram się za Mark of The Ninja :>
Czupakadra
Pong
*
Liczba postów: 5
19-09-2013, 17:45
teraz jestem na bardzo slabym kompie wiec nie ma w co grac ;// teraz pykam w moja najnowsza rzadka zdobyc, rayman 10 th anniversary na PC (rzadko a na e-bayu nawet widzialam za 30 $ + wysylka z australi) jedynie za 20 kr (10 zl! :)) czyli Rayman M, Rayman 2, Rayman 3 i jakis edytor pocztowek, zdjec itd. do Rayman 3 :)
Drako
Pong
*
Liczba postów: 6
24-09-2013, 13:41
Ni no kuni: wrath of the white witch , naprawdę świetna gra! Polecam! Jeden z najlepszych jRPG tej generacji, o ile nie najlepszy w moim odczuciu. Grając w niego spełnicie poniekąd swoje marzenia z dzieciństwa, mimo kolorowej stylistyki i dość prostej fabuły (chociaż parę twistów się znajdzie) grę można polecić zarówno młodszym jak i starszym graczom. Beztroski killer na długie godziny. Żałuje, że nie nabyłem tej gry wcześniej.
[Obrazek: 502044.png]
SebastianL92
Commodore 64
**
28-09-2013, 14:43
Z okazji niedawnego zakupu MGS Legacy Collection, odświeżam sobie całą serię w kolejności wydarzeń. Trójka powtórzona, teraz męczę Peace Walkera. W każdym przypadku to będzie moje drugie podejście do gier i niestety, albo ja się zestarzałem, albo same gry. MGS3 wciąż jest genialny, jednakże teraz nie miałem takich wypieków na twarzy jak kiedyś, a jeszcze gorzej jest z Peace Walkerem. Wcześniej pochłonąłem tą część od razu i nie mogłem się oderwać, zwłaszcza, że była dobrym pocieszeniem po nieudanym Portable Ops. Teraz gry stały się jakieś "proste".

Niemniej uwielbiam serię i nie mogę doczekać się MGSV.
Grodek
Mistrz organizacji™
Liczba postów: 517
Reputacja: 170
28-09-2013, 15:06
Ja postanowiłem odkurzyć swoje PS2 i odpalić Kingdom Hearts. Ta gra wciąż daje mi tyle radości ile dawała wcześniej.
[Obrazek: 2cRw2zi.png]
Baieros
Game & Watch
**
Liczba postów: 62
Liczba wątków: 11
28-09-2013, 15:20
Ja bawię się w pierwsze przygody Spyro na PSX.
Na DS gram w Advance Wars Dark Conflikt i rozgrzebałem Harvest Moon, ale po raz kolejny(pierwsze podejście na GC) to chyba nie gra dla mnie.
Jak rozpoznać oryginalne karty pamięci na Sony PlayStation
Stillo
Play Hard, Go Pro
*
02-10-2013, 13:49
U mnie kręci się ostatnio GTA V oraz w międzyczasie wpada Dota 2 i LoL :)
PSN: StilloPL
XBL: StilloPL
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Dalej »
Wątek zamknięty 

• arhn.eu
Polskie tłumaczenie © 2007-2026 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2026 MyBB Group. Created by DSlakaitis.