02-10-2013, 18:56
Battlefield 3
|
W co ostatnio graliście?
|
|
02-10-2013, 19:27
Victoria 2 z świeżo zakupionymi dodatkami. Wow jaka to nietypowa gra
02-10-2013, 19:50
Transformers War for Cybetron. Nie spodziewałem się po tej grze wiele, a pozytywnie mnie zaskoczyła. Bardzo przyjemna, strasznie wciągająca gra
![]()
04-10-2013, 21:43
Bubsy 3D - chciałem się przekonać czy ta gra naprawdę jest taka zła i tak jest, nawet humor oryginału gdzieś przepadł.
10-10-2013, 09:23
(02-10-2013, 19:50)Grodek pisze: Transformers War for Cybetron. Nie spodziewałem się po tej grze wiele, a pozytywnie mnie zaskoczyła. Bardzo przyjemna, strasznie wciągająca gra Tru dat. Od początku czekałem właśnie na taką grę w tym uniwersum. Szkoda, że Fall of Cybertron zostało tak kiepsko sportowane na PC. Ostatnio ciągle gram w Pokemon White. Zakup wyszedł zupełnie przypadkiem. Nie miałem zamiaru kupować pokemonów z V gen, jednakże chciałem zagrać w coś nowego, no i brakowało mi tego sprawdzania pokedexa na serebii . Nie chciałem również przeskoczyć od razu na VI gen bez sprawdzenia poprzedniej. Pokemony, jak pokemony - jedni kochają, inni nienawidzą. Akurat trenuję do piątej odznaki.
3DS FC: 0301-9800-4470 Nintendo ID: SebastianL92
12-10-2013, 19:13
Ostatnio pogrywam w : Osu! (
), Nostale. Chodzę do brata grać na Wii (głupia POLSKA!!!!!) w Wii Party i Legosy najróżniejsze.
13-10-2013, 12:50
ostatno 7 days to die pokemon 23lvl doom3
16-10-2013, 08:18
Ostatnio sobie odpaliłem Dragon's Lair (PC). Świetna gra, świetny klasyk.
16-10-2013, 14:40
Pokemon X
18-10-2013, 18:23
Devil May Cry na PC, oraz Fifa 14 na PS3
18-10-2013, 18:37
Cały czas w Animal Crossing: New Leaf. Ma wioska wciąż nie jest idealna! Próbuję przeżyć ten tydzień i grzecznie czekać na nowego Phoenixa. WYTRZYMAM.
...pokemony też bym chciała...
18-10-2013, 19:10
Standardowo jak zawsze Starcraft II, Football Manager 2012, LoL, plus w ręce Phoenix Wright Justice is Magic i Pokemony Emerald.
18-10-2013, 19:16
Mam przerwę od wielu gier ponieważ nie kończę ich.
Więc teraz gram w Mother 3, Rayman Legends, osu!, sherk2 teh game.
18-10-2013, 19:45
Pokemonyyyy Y
Również Pokemony Y oraz Rayman Legends i Super Meat Boy.
Work it, make it, do it, makes us
18-10-2013, 20:45
A ja gram w Fez. Po trzech godzinach nieźle topi mózg :P Poza tym jak zazwyczaj co jakiś czas w Beat Hazard.
22-10-2013, 09:55
Z racji tego ,ze od tygodnia siedze na chorobowym udalo mi sie pokonac w koncu elitarna czworke w pearl.
Niezla rozgrzewka przed x-ami na ktore czekam od wcoraj
Poczynilem duzy postep w Ocarinie ,w ktora jednak nie potrafie pograc dluzej niz godzine naraz. Ponadto w koncu od kupienia w lipcu HALF-LIFE packa na steamie nareszcie przeszedlem 1 i 2 czesc. Zostaly jeszcze epizody. Jak oceniacie ich poziom w stosunku do 2-jki ,ktora jednak jest bajecznie mocnym tytulem?
Właśnie przyszło Sonic Lost World.
Trochę zawiodły mnie dwie rzeczy: 1)Ułatwienia - gdy zginę i zrespawnuje się, pod checkpointem pojawia się kapsuła ze skrzydłem teleportującym pod następny checkpoint. Dobrze, że chociaż nie hałasuje jak świnki w DKCR. 2)Deadly Six - na pudełku i trailerach widać całą ekipę, zaś w grze, w cutscenkach tylko głównodowdzącego i tych z którymi walczyliśmy, reszta pozostaje zacieniona. IMHO zmarnowali okazję na dodanie szczypty tajemnicy, która towarzyszyłam starym grom.
25-10-2013, 14:25
Na mobilkach:
- Robot Unicorn Attack - Game Dev Story Pierwsze strasznie mi się podoba (Genialna muzyka), typowy Arcade, dosyć łatwy i całkiem przyjemny dla oka, drugi już trochę mniej, fatalny soundtrack, przewidywalne oceny oraz źle skalibrowany ekran. Na PC: - Rogue Legacy - Mafia II
30-10-2013, 18:07
Po 25 przepełnionych radością godzinach zakończyłem swoją przygodę z Brütal Legend. Grę miałem zamiar kupić na steamowej wyprzedaży, coś mnie jednak od tego odciągało. I dobrze, bo parę tygodni później pojawiła się w Humble Bundle. Gra już podczas przeglądania menu mnie zauroczyła, a pierwsza godzina w Brütalnym świecie należy do jednych z najszczęśliwszych wspomnień związanych z grami wideo. Cieszyłem się jak dziecko wpuszczone do sklepu z zabawkami. Poważnie, na mojej twarzy cały czas gościł uśmiech, a od czasu do czasu wydawałem z siebie odgłosy radości, śmiechy i inne takie. Bałem się jednak, że pierwsze, fenomenalne wrażenie, jakie wywarła na mnie gra pryśnie wraz z moimi postępami w grze, a tym samym zagłębianiem się w mechanikę rozgrywki. I odkrywaniem kolejnych wad i niedociągnięć gry. No bo przecież coś musiało się nie udać, nie? Każda gra ma elementy, na które można narzekać. I cóż, Brütal Legend też ma swoje słabe strony. Takie jak walka i wykonywanie kombinacji, które nie wymagały prawie żadnych umiejętności i zaangażowania ze strony gracza, były tylko prostym naparzaniem w klawisze myszy. Jazda hot rodem, w sumie przyjemna, cechowała się automatycznym hamowaniem po puszczeniu przycisku gazu, dziwacznym i irytującym rozwiązaniem. Wydawanie rozkazów podczas bitew jest strasznie niewygodne, a czasami w ogóle nie działa poprawnie. Obsługa kołowego menu wyboru solówek i jednostek do rekrutacji jest katorgą podczas używania myszy. Kraina i realia gry miały w sobie niezwykły potencjał, który odpowiednio wykorzystany mógł zaowocować wspaniałą, wielką i "epicką" Legendą, która zresztą bryluje w tytule gry. Dostaliśmy jednak średni scenariusz (cierpiący według mnie na niedobór postaci drugoplanowych), w którym ciut za mało się dzieje, a i to, co się dzieje, nie jest jakoś szczególnie przejmujące. Tak, Brütal Legend ma wady. I jest idealnym przykładem na to, że gier nie da się obiektywnie ocenić, a wszelkie skale ocen powinny zostać odrzucone w zapomnienie. Gdybym już musiał wystawić tej grze ocenę, dałbym jej 7/10. No tak. Bo ma wady. Ale wiecie co? Wady tej gry nie mają żadnego znaczenia, gdy przypomnimy sobie o wspaniałej ścieżce dźwiękowej i hektolitrach wylewającego się z ekranu (i głośników!) klimatu. Na żadne mankamenty gry nie zwracałem najmniejszej uwagi, bawiłem się wspaniale, a tak na prawdę gra zasługuje na 13/10. Dla fanów metalu jazda obowiązkowa, to będzie wasza ulubiona gra. Reszta może się zastanowić. Może dzięki Brütal Legend odkryją zamiłowanie do nowej muzyki?
Need for Speed Carbon: Own the City na PSP. Cóż, coś muszę robić na wykładach. Gra ma początku wydała mi się niezbyt udana, zwłaszcza przez nieintuicyjny system jazdy. Ale przekonałem się do niej, towarzyszy mi każdego dnia na uczelni. Niedosyt pozostawiają nieco ograniczone możliwości tuningu naszych wozów, da się jednak z tym żyć. A jeżdżąc szybszymi samochodami gra się bardzo przyjemnie. Jeżeli będziecie mieli okazję dorwać tę grę w swoje ręce po niskiej cenie, wykorzystajcie ją, nie będzie to zła decyzja.
31-10-2013, 13:41
Aktualnie gram w Action52 i Cheetahman2
01-11-2013, 19:55
Call Of Juarez Więzy Krwi, Singularity i męcze serie wyzwań w NFS the run na x360 wszystko
02-11-2013, 23:16
Ja ostatnio przegrałem kilkanascie godzin męcząc się w The Binding of Issac. Do tego trochę przy klasaykach typu Tony Hawk American Westland czy C&C:Red Alert.
Na czarnulce (PS2) próbowałem ogarnąć MoH:Frontline, jednak okazało się to być dla mnie za trudne. No i oczywiście nie zabrakło kilku godzin w tygodniu na NFS:Pro street i Tekken'ie na PSP. W końcu trzeba coś robić, jak lekcja nudna .
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
[img=173x70]http://oi68.tinypic.com/2efkgah.jpg[/img]
03-11-2013, 15:50
Aktualnie w ramach wspomnień, przechodzę większość serii Tomb Raider. W tej chwili zabieram się do kolejnego przejścia Legendy, która jest chyba moją ulubioną częścią
A w dodatkowych wolnych chwilach pogrywam w Papers, Please, która mnie strasznie wciągnęła, choć po opisie wydawała się bardzo nudna. Okazuje się, że w prostocie siła i można się w niej zatopić na parę ładnych chwil
03-11-2013, 18:13
No ładnie, nie sądziłem, że tak szybko znów tu napiszę. Przeszedłem właśnie Medal of Honor (2010). Tylko cztery godziny... Hm. Ale fajne to były godziny, napakowane nierealistyczną akcją i niezłą muzyką, szkoda tylko tego krótkiego czasu gry. Gdyby przejście gry zajmowało dwukrotnie dłuższy czas, co powinno być minimum wśród gier wideo, twórcom udałoby się rozbudować fabułę i lepiej nakreślić postacie. Gra była też maksymalnie liniowa. Niemniej, podobał mi się Medal of Honor. Instaluję już tryb multiplayer.
03-11-2013, 18:15
Obecnie: CIV5, cs go(zamiast lola), alan wake: american nightmare, studiowanie the game
Chwile temu skończone: forza horizon Oczekujące: deal island, deus ex hr, mass effect 3, la noire Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
03-11-2013, 22:31
Metal Gear Rising obecne katuje.. ostatni boss mi daje tak po piętach
04-11-2013, 18:26
Jak przystało na niedzielnego casualowego gracza [ HAHA LOL JAKA Z NIEGO PIPKA, NIE TO CO JA - HARDKOROWY GRACZ ], gram od czasu do czasu w Bf3, czy inne blizzardowskie starcrafty czy hearthstone'y
04-11-2013, 18:40
Skończyłem Pokemon X więc trzeba się zabrać za Y.
04-11-2013, 19:33
Aktualnie Sonic Lost World, czasem Diablo II i Warlords Battlecry 3.
07-11-2013, 18:12
Ja podobnie jak @Wariatelo LoL, BF3, lecz ostatnio skupiam się na moim nowym nabytku, a mianowicie F.3.A.R :] Tak bardzo kocham Humble Bundle;p
10-11-2013, 20:58
Praktycznie codziennie, nawet na kilka minut, odpalam Binding of Isaac, poza tym ostatnio, po ponad stu godzinach wreszcie wyssałam wszystko, co potrafiłam wyssać ze Skyrima ;D
Roses are red, violets are blue, fuck you.
11-11-2013, 11:15
Ostatnio ukończyłem - ponownie, po roku czasu od ostatniej sesji - znakomite Dishonored. Znowu w jedynym słusznym stylu, czyli skradankowym i bez zabijania.
Oprócz tego jestem jakiś czas po Dead Space, za którego brałem się od wielu lat i dopiero podczas trzeciego podejścia udało mi się go ukończyć (o wrażeniach postaram się napisać przy stosownej okazji).
Tymczasem obecnie jestem zachwycony Dead Space 2 - doskonały przykład sequela, jak dla mnie znacznie przyjemniejszy w odbiorze od poprzednika, choć bawią mnie tanie sztuczki straszenia, których w "jedynce" nie było. Oprócz tego na moim dysku - ponownie - wylądowała bardzo udana Mafia II, w którą obecnie się zagrywam.
16-11-2013, 07:26
Aktualnie nadrabiam zaległości z PSP. Na tapecie Daxter, a w kolejce czekają Burnout Legends i Tactics Ogre:LUCT.
16-11-2013, 21:55
Ostatnio mania na Medal Of Honor krótka kampania ale Multi nawet ciekawe, BF3 i Forza Horizon
a w planach Diablo III
~GIMF
16-11-2013, 21:58
ostatnio nadrabiam zaległości i cisne w Sleeping Dogs, Crysis 3, Dishonored, AC III oraz Shanka 2
i oczywiście GTA V
POzdrawiam
16-11-2013, 22:00
Batman : Arkham Origins, który jest after all gorszy od części Rock Steady o 60 %.
LittleBigPlanet, ostatnio także The Last of Us.
Dzięki Humble Bundle zagrywam się w Batman Arkham Asylum i przyznam, że dawno nie grałem w tak dobrą grę osadzoną w komiksowym uniwersum.
![]()
02-12-2013, 20:28
Gra w którą gram ostatnio bez przerwy jest Mirrors Edge, bardzo mnie wciągnęła i nie mogę doczekać się następnej części.
13-12-2013, 16:10
Jakiś czas temu kupiłem Sega Master System - niestety bez gier.
Dziś przyszła jedna i z kupionych - Zillion. I: SpoilerWOW Dat graphiks WOW Dat Intro WOW Dat Title Screen WOW Dat Plot WOW Dat Gameplay WOW Mózg na ścianie - po doświadczeniach z tylko Pegasusem jestem zszokowany jakością gier na SMSa. Ta konsola jest strasznie niedoceniona.
13-12-2013, 19:07
Ostatnio miałem jazdę na Beat Hazard, szczególnie dlatego, że kupiłem sobie CD z dobrze komponującą się muzyką.
To wie tylko Szpon!
14-12-2013, 09:18
Niedawno skończyłem prawdziwego klasyka: Silent Hill 3
Serdeczny Bidoof wszystkim
14-12-2013, 14:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-12-2013, 14:08 przez Doktor Wiosna. )
Już jakiś czas temu skończyłem Need For Speed Carbon: Own the City na PSP. Okazało się, że to całkiem długa gra. Teraz zaś ogrywam Tekken: Dark Ressurection. Cóż, ta gra to nie proste Super Smash Bros. Trzeba się tutaj nieco nagimnastykować, żeby coś zdziałać.
Na PC grałem w tryb multiplayer Medal of Honor. I tutaj też niemały szok, ta gra różni się od Team Fortress 2 i wymaga zupełnie innych umiejętności. Bardzo podobała mi się rozgrywka, dynamiczna, ale wymagająca myślenia i ostrożności w działaniu. Niestety czasami natrafiałem na camperów i aimbotowców skutecznie niszczących przyjemność z gry. Jednak konsole mają pewną przewagę nad PC w tym względzie. No i jeszcze Portal i Portal 2. Bardzo dobre gry, o ciekawej fabule i mechanice gry. Ale nie rozumiem powszechnego zachwytu nad nimi i statusu klasyków. Skąd średnia ocen wynosząca 95 na Metacriticu? Bawiłem się przednio i polecam te gry każdemu, ale wydaje mi się, że inni bawili się przy nich przedniej.
Hmm więc na PC : Counter Strike GO -> po długim w graniu 1.6 jeszcze wtedy non steam
, Dead Island z siostrami które uwielbiają tą grę ze względu na fabułę i klimat , Gta4 -> powrót do dobrego Gta i modów ^^, Dino D-Day -> epicko zakręcona gra która mnie zaskoczyła a wręcz postacie i system poruszania się czy też przetrwania no i Left 4 Dead 2 -> zapowiada się ciekawie ze wzgląd na lokacje jak i masę trybów dla jednego gracza czy też wielu ![]() A co do PS3 to głównie BF4 -> wciągająca jak i zarazem ładnie zapowiadająca się gra, GT5 -> powrót po wgraniu kilku modów na ładniejsze autka ^^ i Ghosty które wdg mnie są tylko przejściem z BO2 jak i zarazem małym rozczarowaniem :3 ![]()
29-12-2013, 22:12
Ostatnio w Pokemon Blue, Toejam and Earl 2, Portal 2, Ford Racing 3 i Kulkajn, czyli Nerf Arena Blast.
![]()
29-12-2013, 22:35
Wiesiek 2 i cisne w Black opsie 2, powinienem przechodzić gearsy
08-02-2014, 12:23
Magicka. Ciekawa gra, zwłaszcza do gry z innymi. Kiedy gra się w nią samemu jest trochę... hm, smutno. Z kolegą na ekranie robi się o wiele zabawniej, głównie dlatego, że stanowimy dla siebie zagrożenie większe niż atakujące potwory :P
Portal 2, również co-op. Chociaż bardziej gram w ten tryb z chęci poznania dalszych losów GLaDOS, a nie z głodu zagadek i wyzwań. No i jeszcze The Walking Dead, sezon pierwszy. Jakież nadzieje wiązałem z tą grą. Gra roku 2012, wyciskacz łez, rewolucja wśród gier wideo. Przeszedłem, nie uroniłem żadnej łzy, choć wzruszeń parę było. Wrażenia podobne do tych z Portala - bardzo dobra gra, nie rozumiem zachwytów całego świata nad nią. To zresztą bardziej film niż gra, nie odczuwałem nieliniowości gry tak bardzo, jak chcieliby tego twórcy. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|