Liczba postów: 67
Liczba wątków: 17
Reputacja:
10
Filmiku jeszcze nie widziałem, ale od przyszłej niedzieli zamierzam chodzić na białostocki pchli targi. Może uda się ustrzelić coś ciekawego :P Chociaż z tego co wiem najlepiej jest na zachodzie Polski - Szczecin, Poznań i Wrocław, tam podobno można się obłowić w ciekawe fanty za grosze.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Fajny film, nieźle się obłowiłeś, a co do gier, to chętnie zaopiekowałbym się grą Black&White, jeśli nie masz nic przeciwko, powodzenia w dalszych filmikach, pozdrowienia, pa!
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
15-04-2012, 23:41
wchodzę na tą stronę już od jakiegoś czasu i dochodzę do wniosku że według mnie to najlepsza strona poświęcona grom(inne są po prostu nudne).Drogi Panie Archonie czy mógłbyś zrobić jakieś video o PS2.Proszę też o grę Gta san andreas na tą konsole.
Liczba postów: 225
Liczba wątków: 9
Reputacja:
39
Ja muszę się przejechać po tych małych targowiskach w Gdańsku w wolnej chwili.
Kurczę, zawsze fajnie byłoby coś wyrwać.
Kiedyś kupiłem trzy gry na NESa (w pudełkach, z instrukcjami) w lumpeksie. Kumpel dostał nawet w tym samym przybytku N64, ale niestety nie działało.
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 17
Reputacja:
10
No i obejrzałem materiał. I cóż mogę powiedzieć - troszkę mnie zazdrość bierze :P Zobaczymy, czy w Białymstoku uda się coś ciekawego upolować (bo w lokalnych sklepikach z używkami ceny są dość wysokie) :P
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 3
Po obejrzeniu materiału stwierdzam że za tak małą cenę można otrzymać takie świetne gry. Lecz mimo to przygarnąłbym GTA San Andreas.
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 27
Reputacja:
195
Czemu morrowind taki drogi? Przecież w polsce kupi zagrosze. Chyba, że coś się zmieniło za te 4 lata i nie ma go już po 15 zł.
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 2
Reputacja:
1
Ja chętnie przygarnę Morrowinda, gra bardzo fajna, widziałem u brata, a grając w Skyrim chciałbym poznać jego starszych braci. Powodzenia przy następnych filmikach.
Pozdrawiam. (Tak wiem, że piszę na forum a nie pod wideo, ale to tylko dlatego że z jakiegoś powodu pod każdym wideo jest napisane że formularz komentarzy jest nieczynny).
Ogarnięty człowiek potrafi wszystko...
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Ja bym też przygarnął jakąś grę no ale cóż trzeba czekać az wybiorą trzech wygranych. :p
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Czy ktoś wie czy istnieje i jak tak to gdzie taki targ w Poznaniu ?
Liczba postów: 141
Liczba wątków: 2
Reputacja:
76
BEDE GRAŁ W GRE
LOL
fajny ten pchli targ, moza ciekawe rzeczy wyrwac za niezle pieniadze. jak bede w edynbra to sie wybiore ;]
Liczba postów: 0
Reputacja:
0
Fajna sprawa hętnie zgarną bym gta