19-03-2014, 19:34
Jakie polecacie darmowe gry na pc ?
gry za darmo
|
19-03-2014, 19:34
Jakie polecacie darmowe gry na pc ?
19-03-2014, 19:36
Zależy o jaki mniej więcej gatunek ci chodzi. Za mało detali.
19-03-2014, 19:37
19-03-2014, 19:38
Ja polecam World of Tanks. Fajne nawet,żeby odpalić na 30min dziennie i trochę podekspić. Z FPS to oczywiście Team Fortres 2.
PS. Fifa World zapowiada się według mnie bardzo ciekawie
"Nie ważne na czym grasz... ważne, że grasz"
![]()
Ze ścigałek polecam TrackMania nations, ewentualnie generally. MMORPG darmowych dobrych nie ma. Z platformówek polecam Glace,Mario forever, bijatyk Little Fighter 2.
A jeśli jesteś oldschoolowcem, powinienieś zainteresować się JogoBoxem. Taki steam dla ubogich, większość gier jest stara, ale jest i część nowszych tytułów.
19-03-2014, 19:44
-Alien Swarm (coś w stylu Alien Shooter, tylko w co-opie)
-Loadout (strzelanka TPP, musisz sam zobaczyć ![]() -Fallen Earth (MMO przypominające Fallouta, fajne jednak grafika rodem z 2005 roku) -Warface (strzelanka postawiona na multi i współpracę, od twórców Crysisa ) -PokeMMO (MMO w świecie Pokemonów, potrzebny rom gry Pokemon Fire Red) I to tyle ![]()
Ja z darmowych gier polecam :
- Quake Live - quake 3 w przeglądarce - Abobo's Big Adventure - gry z NESa zremixowane - Wolfenstein Enemy Territory - fps sieciowy - w klimatach II WŚ - Gore: Special Edition - FPS Single i Multiplayer - OpenArena - klon quake 3 - Loadout (steam) - ciekawy tps z humorem - Team Fortress 2 (stream) - jeden z najlepszych free to play - theseus return of the hero - darmowa wersja alien shootera - hedgewars - darmowy odpowiednik Wormsów - SuperTux - klon mario - Neverwinter - Free To play mmo akcji - Realm of the mad god - free to play mmo w przeglądarce - Super Mario Crossover - polecam - fajna gra w przeglądarce ;D - Cave Story - połączenie platformówki z przygodówką - Black Messa Source (steam) - darmowy port Half -Life 1 - jednego z najlepszych FPSów jaka powstała - Tyrian 2000 - na arhn.eu jest film na temat tej gry - bardzo polecam -> retro space shooter ;D ![]()
05-04-2014, 15:09
Smite - "LoL" z trzeciej osoby - niedługo wychodzi z bety, jak już nie wyszedł.
![]() ... a QuakeLive to nie q3.
05-04-2014, 15:45
Ze swojej strony mogę polecić:
Hearthstone - karcianka od Blizzarda, Team Fortress 2 - multi FPS od Valve Path of Exile - "kuzyn Diablo" i CandyBox też jest elegancki ![]()
Stay True
05-04-2014, 15:55
Możesz zobaczyć te gry mi się one podobały:
-Drakensang Online -Dungeons and Dragons Neverwinter -Warframe -The Lord Of The Rings Online -Star Wars The Old Republic
05-04-2014, 19:43
Że też nikt nie polecił DOTY 2
![]() Z innych gier, które zresztą już były wspomniane mogę wymienić chociażby Path of Exile, OpenArena, Team Fortress 2 oraz Alien Swarm. Na dodatek warto powiedzieć, że za darmo zostały udostępnione kilka ciekawych gier, które kiedyś były płatne. Mowa tu o Battlefield 1942 (Origin), trzech pierwszych częściach Command & Conquer (dwa lata temu były freeware na oficjalnej stronie, niestety została ona wyłączona, ale na dobreprogramy czy instalki cały czas te gry są) oraz Grand Theft Auto i Grand Theft Auto 2, które są po prostu klasykami. Dodatkowo jeśli masz Origin możesz ściągnąć do maja za darmo Dead Space. Polecam ![]()
05-04-2014, 22:05
Tibia Tibia i jeszcze raz Tibia, na tym się wychowałem i nadal jest dobra.
06-04-2014, 12:08
- Blacklight Retribution. Moim zdaniem świetna gra multiplayerowa (fps) z dobrą oprawą graficzną.
- Team Fortress 2. CZAPKI !!! - Tribes Ascend. Coś dla fanów Quake'a, jeżeli lubisz baaardzo dynamiczne fps'y. - Ghost Recon Online. Myślę że jest bardzo niedocenioną grą. Posiada prawie wszystko co jej starszy brat, a to wszystko za free ![]() - Dead Space. #origin #free #horror Ogólnie Ci powiem tak... Wejdź sobie na steam/origin ewentualnie sprawdź na stronach takich jak arhn.eu i tam powinno być wiele wspaniałych tytułów F2P (mmorpg albo fps'y, rzadko widzę tytuły z innych gatunków, ale to może tylko moja mała wiedza na temat tego sektora)
I'm soo AWESOME !!!
![]()
18-04-2014, 16:57
Nitronic rush. Spróbuj i wciągnie na wiele godzin.
10-07-2014, 16:16
War Thunder
World of Tanks Team Fortress 2 Dota 2 WarFace Ghost Reacon Phantoms Loadout The Mighty Quest For Epic Loot (sorry za tak dużo steamowych gier )
13-07-2014, 18:55
Jeżeli chodzi o sieciowe FPS to polecam Planetside 2 od Sony. Wielkie bitwy nawet z 2000 graczami na jednej mapie (podzielonej na bazy, w każdej z nich bije się 50+ ludzi na drużynę), zdobywanie całych kontynentów, outfity, czołgi, samoloty, transportowce, bombowce, desantowce, bardzo ładna grafika i multum broni (i trzy frakcje). Ostatnio nawet odbyła się migracja kont ProSiebenSat1Games do Sony Online Entertainment, więc od niedawna wszyscy gracze mają te same przywileje.
19-07-2014, 02:08
Path of Exile, świetna gra bardzo podobna do Diablo II i Diablo III jeszcze jest od trójki znacznie bardziej skomplikowana
02-08-2014, 03:39
Łapcie grę za darmo :-) TEMMH-GLM2B-H30N2
22-08-2014, 21:10
The sims 2 pełna kolekcja kod na origin I-LOVE-THE-SIMS działa na nieskończonej ilości komputerów
23-08-2014, 20:39
Osobiście polecam Team Fortress 2. Bardzo dynamiczna, sieciowa gra FPS. Sam mam już nabite ok. 330 godzin, i do tej pory jeszcze nie zanudza. Co prawda, bycie nowym graczem, graczem FTP (free to play) wiąże się najczęściej z obelgami innych, bardziej doświadczonych graczy premium, ale jak okiełznasz pojęcia z tą grą związane (strange, unusual, ref, itp...) i dokonasz kilka dobrych wymian to dalej już z górki
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|