Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Allschool... › Napisz coś o sobie! v
« Wstecz 1 ... 11 12 13 14 15 ... 62 Dalej »

;]
Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb drzewa
;]
malutkaa1995 Offline
martynkaaa
*
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 3
Reputacja: 0
11-08-2014, 15:05
Hej,
witam wszystkich ;*

Znalazłam się tutaj, żeby pogadać o fajnych grach. No i dlatego bo uważam, że recenzje Arhona są najlepsze w sieci - obok recenzji Quaza. (sory Archon ;] ). Lubię sobie pograć w fajne gry - uwielbiam japońskie produkcje, które zostały wydane na PSP. (dlatego też od dłuższego czasu odkładam na Vitę).

Ponadto całkiem sporo czasu gram na x360 - ostatnio zdobyłam Zone of Endres HD... niach, niach, niach ;]
Ubustwiam serią Mass Effect i wszystko co wiąże się z klimatem SF.

Poza grami interesuje się historią.

Pozdrawiam

PS. To, że lubię grać w japońskie gry nie oznacza, że jestem manga-zj**em ;p
Szukaj
Odpowiedz
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
11-08-2014, 16:56
Patrzcie, nowa, a już zna profesjonalne słownictwo używane na forum, nieźle. Tylko nie mów już nic o Personie, plox Winking
Witaj na forum, mimo, że zasilasz grono kobiet w tym przybytku rozkoszy Archona :gifzparowkami:
Co tu jeszcze mogę, w sumie mało, grasz na ixie, a ja tylko SONY i Nintendo Heart Mam nadzieję, ze się nawrócisz na jedyną słuszną drogę™ i kiedyś w coś pogramy na Gruniopiątkach PS 3.
Tymczasem miłego pobytu życzę i gdy tylko będziesz miała taką możliwość zapraszam serdecznie na ScreamBoxa, gdzie nigdy nie brakuje dram i baników, ale zawsze, zawsze w rodzinnej atmosferze™
Szukaj
Odpowiedz
malutkaa1995 Offline
martynkaaa
*
12-08-2014, 10:57
Dla mnie to nie jest kwestia jakiejś ideologii, czy szukania "drogi" - wybrałam X360 ze względów czysto praktycznych - wygoda użytkowania. Fakt faktem, ciekawych gier przeznaczonych tylko do tej konsoli jest niewiele (praktycznie nie ma). Aby pograć w the last of us i uncharted musiałam pożyczyć konsolę od kolegi ;p A co do nintendo... to ciężka sprawa bo nigdy nie natknęłam się na jakąś naprawdę dobrą i klimatyczną grę. Cukierkowate przygody hydraulika i jego świty [ łącznie z tobą Winking ] do mnie nie przemawiają - pomimo tego, że są grywalne i potrafią wciągnąć. I na koniec aby się całkowicie u ciebie nie spalić to zapewniam cię, że jeśli będę kupować coś z ósmej generacji to na pewno nie będzie to X-łan Winking

pozdrawiam Smiling
Szukaj
Odpowiedz
bleub Offline
VIP
Liczba postów: 268
Liczba wątków: 14
Reputacja: 100
12-08-2014, 11:36
Wyrzuciłem z sygnaturki Twój reflink, gdyż kłóci się on z polityką forum. Zachęcam tym samym do przestudiowania regulaminu, być ominąć w przyszłości podobne problemy Smiling.
Nawiązując do samego już tematu - skąd jesteś? W ogóle dziwne połączenie - nie trawisz Nintendo, a mimo to odnajdujesz się w jap produkcjach. Uważaj na tutejszych animefagów Och, nie!
Szukaj
Odpowiedz
Mkali Offline
Pan od ostówek
*
Liczba postów: 896
Liczba wątków: 47
Reputacja: 223
12-08-2014, 12:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-08-2014, 12:48 przez Mkali.)
Witam serdecznie, w naszych arhynowskich progach Smiling Bardzo fajnie, że wybrałaś X360, bo na tę konsolę można znaleźć ciekawe japońkie gry Grinning Lost Odyssey, lub Eternal Sonata. Podobnie jak kolega Link, zapraszam na shoutboxa Smiling
Strona WWW Szukaj
Odpowiedz
malutkaa1995 Offline
martynkaaa
*
14-08-2014, 10:25
(12-08-2014, 11:36)bleub napisał(a): Skąd jesteś?
Rzeszów
(12-08-2014, 11:36)bleub napisał(a): nie trawisz Nintendo, a mimo to odnajdujesz się w jap produkcjach.
Nie napisałam, że nie trawię tylko, że produkcje z nintedo nie trafiają w moje gusta. Wole bardziej klimatyczne produkcje - mam na myśli np. Asura's Wrath, The 3rd Birthday, seria Ys czy Enslaved - to są tytuły przez które pokochałam Japońskie gry. Wszystkie gry są zrobione przez Japończyków i wszystkie są rewelacyjne. Na nintendo takich produkcji nie ma Crying albo cukierowate przygody Mario. Jedyne co to pokemony są fajne ale dla nich nie będę specjalnie kupować 3ds'a ;p
(12-08-2014, 11:36)bleub napisał(a): Uważaj na tutejszych animefagów Och, nie!
Dzięki Winking

(12-08-2014, 12:47)Mkali napisał(a): na tę konsolę można znaleźć ciekawe japońkie gry Grinning Lost Odyssey, lub Eternal Sonata.
W Lost Odyssey grałam, a Sonatę posiadam (niach... niach... niach! Grinning ) tylko czeka na swoją kolej.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 09-06-2025, 15:06 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.