OK to najpierw odpowiem na pytania, następnie w spoilerku wrzucę odpowiedzi.
W pierwszym komiksie trzeba odnaleźć 3 ukryte słowa, za każde z nich zdobywamy 100 XP, i za ich rozwiązanie otrzymujemy 'Relic of Prosperity' o którym napisałem w pierwszym poście. W ciągu następnych dni zostaną udostępnione kolejne zagadki, wiem, że za rozwiązanie ich dostaniemy 'Morpheus Armor' - czyli skin dla naszej postaci do gry w trybie multi.
Co do aktywacji konta to osobiście połączyłem aplikację, ze swoim kontem na FB, dodatkowo podałem adres meilowy.
Rozwiązanie zagadki:
Więc tak, przyda się mini mapka:
![[Obrazek: Beztytuuj_xxneaar.jpg]](http://s6.ifotos.pl/mini/Beztytuuj_xxneaar.jpg)
Protip: Kliknij by powiększyć.
Następnie, klikamy kursorem myszy w pobliżu pola, które zaznaczyłem nr 1 wyżej, po wyskoczeniu planszy klikamy "Return to prison" po ujrzeniu pola tekstowego wpisujemy "thegiver"
Potem analogicznie klikamy w obszar oznaczony nr 2, po wyskoczeniu takiej wskazówki:
Ostatni krok nr 3 klikamy, po tekście:
Teraz pozostaje czekać na pozostałe zagadki, które pojawią się wkrótce.
W pierwszym komiksie trzeba odnaleźć 3 ukryte słowa, za każde z nich zdobywamy 100 XP, i za ich rozwiązanie otrzymujemy 'Relic of Prosperity' o którym napisałem w pierwszym poście. W ciągu następnych dni zostaną udostępnione kolejne zagadki, wiem, że za rozwiązanie ich dostaniemy 'Morpheus Armor' - czyli skin dla naszej postaci do gry w trybie multi.
Co do aktywacji konta to osobiście połączyłem aplikację, ze swoim kontem na FB, dodatkowo podałem adres meilowy.
Rozwiązanie zagadki:
Więc tak, przyda się mini mapka:
![[Obrazek: Beztytuuj_xxneaar.jpg]](http://s6.ifotos.pl/mini/Beztytuuj_xxneaar.jpg)
Protip: Kliknij by powiększyć.
Następnie, klikamy kursorem myszy w pobliżu pola, które zaznaczyłem nr 1 wyżej, po wyskoczeniu planszy klikamy "Return to prison" po ujrzeniu pola tekstowego wpisujemy "thegiver"
Potem analogicznie klikamy w obszar oznaczony nr 2, po wyskoczeniu takiej wskazówki:
Cytat:I pass this:"Ha! You think that I AM EAGER to help you? You have it all mixed up Prisoner! See if you can sort it out.”klikamy w czerwony odnośnik na końcu tego tekstu, czyli: bit.ly/RZhxpn w polu tekstowym wpisujemy "megaera" dostajemy kolejne XP oraz tapetę Perseusza.
Ostatni krok nr 3 klikamy, po tekście:
Cytat:Though my feathers make me quick, I have never quickened; what strength have you, warrior, to cast me thusly?znowu klikamy w czerwony odnośnik, czyli: bit.ly/RSCkHH w polu wpisujemy "arrow" kolejne punkty lecą na nasze konto i dostajemy ten relikt o którym wspomniałem wyżej.
Teraz pozostaje czekać na pozostałe zagadki, które pojawią się wkrótce.