Witaj! Logowanie Rejestracja —
Zaloguj się
Login:
Hasło: Nie pamiętam hasła

Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™
  • Strona Główna
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Regulamin
  • Pomoc
Forum Dyskusyjne arhn.eu -- Kiedyś mieliśmy tu recki grema™ › Newschool... › Sony › Playstation 3 v
« Wstecz 1 ... 3 4 5 6 7

God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego
Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tryb normalny
God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego
Link Offline
The Hero of Rupees Ð ©
*
Liczba postów: 753
Liczba wątków: 113
Reputacja: 419
25-10-2012, 18:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-10-2012, 18:52 przez Link.)
OK to najpierw odpowiem na pytania, następnie w spoilerku wrzucę odpowiedzi.

W pierwszym komiksie trzeba odnaleźć 3 ukryte słowa, za każde z nich zdobywamy 100 XP, i za ich rozwiązanie otrzymujemy 'Relic of Prosperity' o którym napisałem w pierwszym poście. W ciągu następnych dni zostaną udostępnione kolejne zagadki, wiem, że za rozwiązanie ich dostaniemy 'Morpheus Armor' - czyli skin dla naszej postaci do gry w trybie multi.

Co do aktywacji konta to osobiście połączyłem aplikację, ze swoim kontem na FB, dodatkowo podałem adres meilowy.

Rozwiązanie zagadki:

Więc tak, przyda się mini mapka:

[Obrazek: Beztytuuj_xxneaar.jpg]
Protip: Kliknij by powiększyć.

Następnie, klikamy kursorem myszy w pobliżu pola, które zaznaczyłem nr 1 wyżej, po wyskoczeniu planszy klikamy "Return to prison" po ujrzeniu pola tekstowego wpisujemy "thegiver"

Potem analogicznie klikamy w obszar oznaczony nr 2, po wyskoczeniu takiej wskazówki:
Cytat:I pass this:"Ha! You think that I AM EAGER to help you? You have it all mixed up Prisoner! See if you can sort it out.”
klikamy w czerwony odnośnik na końcu tego tekstu, czyli: bit.ly/RZhxpn w polu tekstowym wpisujemy "megaera" dostajemy kolejne XP oraz tapetę Perseusza.

Ostatni krok nr 3 klikamy, po tekście:
Cytat:Though my feathers make me quick, I have never quickened; what strength have you, warrior, to cast me thusly?
znowu klikamy w czerwony odnośnik, czyli: bit.ly/RSCkHH w polu wpisujemy "arrow" kolejne punkty lecą na nasze konto i dostajemy ten relikt o którym wspomniałem wyżej.

Teraz pozostaje czekać na pozostałe zagadki, które pojawią się wkrótce.
Szukaj
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - przez Link - 25-10-2012, 10:12
RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - przez szwedzio1996 - 25-10-2012, 16:06
RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - przez Link - 25-10-2012, 16:43
RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - przez szwedzio1996 - 25-10-2012, 18:15
RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - przez Link - 25-10-2012, 18:50
RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - przez Fuvix - 01-12-2012, 20:33
RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - przez Markiz - 02-12-2012, 11:20
RE: God of War: Wstąpienie - beta dla kazdego - przez Link - 02-12-2012, 12:07

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
  • Kontakt
  • arhn.eu
  • Wróć do góry
  • Wersja bez grafiki
  • Oznacz wszystkie działy jako przeczytane
  • RSS
Aktualny czas: 05-06-2025, 04:42 Polskie tłumaczenie © 2007-2025 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, © 2002-2025 MyBB Group. Created by DSlakaitis.