Nie miałem okazji podziękować, a że założyłeś ten temat to podziękuję tutaj. Dzięki za odpisanie na mój komentarz pod Twoją recenzją odnośnie spolszczania gogowej wersji.
Wszystko działa i przyznam szczerze, że po raz pierwszy - przynajmniej według mnie - polski dubbing jest lepszy niż angielski, co rzadko zdarza się tym, którzy polonizują.
Na początku nie powiem.. trochę się wkurzyłem, że potrzebuję obu wersji: polskiej i GOGowej, bowiem posiadałem tą pierwszą. Na szczęście dla wszystkich arhnowiczów za sprawą swojego amerykańskiego rządu (pamiętamy Polybiusa!) przekupiłeś GOG.com, dzięki czemu za taniochę mogłem jeszcze raz zagrać w to cudeńko.
O tym, że pierwsza część posiada polską wersję, przekonałem się dopiero instalując modyfikację KeeperFX, która pozwala między innymi grać w tę grę w FullHD, a jednocześnie nie doświadczamy pikseli, co mnie ucieszyło
Choć z drugiej strony ten sam efekt uzyskuje się włączając grę w trybie wysokiej rozdzielczości. Jedyna różnica: KeeperFX zabija paski po górnej i dolnej stronie ekranu, przez co jest większe pole widzenia. I to nie reklama.. tak tylko mówię, bo nie mam nic innego do roboty :p
Tak czy inaczej, jeszcze raz drogi Arynie dzięki

Na początku nie powiem.. trochę się wkurzyłem, że potrzebuję obu wersji: polskiej i GOGowej, bowiem posiadałem tą pierwszą. Na szczęście dla wszystkich arhnowiczów za sprawą swojego amerykańskiego rządu (pamiętamy Polybiusa!) przekupiłeś GOG.com, dzięki czemu za taniochę mogłem jeszcze raz zagrać w to cudeńko.
O tym, że pierwsza część posiada polską wersję, przekonałem się dopiero instalując modyfikację KeeperFX, która pozwala między innymi grać w tę grę w FullHD, a jednocześnie nie doświadczamy pikseli, co mnie ucieszyło

Tak czy inaczej, jeszcze raz drogi Arynie dzięki