27-02-2014, 03:04
Gra jest wyborna. Niesamowicie prosta, aczkolwiek przyjemna dla oka kreskówko-wa grafika. Soundtrack jest przyjemny dla ucha, idealnie wpasowuje się w klimat rozgrywki. Sterowanie jest proste, z czasem zwiększa się ilość umiejętności bohatera, dając tym samym większe pole do popisu. Poziom trudności, z początku jest bardzo łatwo byśmy zapoznali się ze sterowaniem i przyzwyczaili się do niego. Z czasem gra rzuca nam coraz to większe wyzwania. Ostatecznym sprawdzianem naszych umiejętności jest świetnie zrobiony poziom "Land of the Living Dead". Fabuła, całkiem zabawna, i w miarę dobrze opowiedziana. Mimo to, trochę szkoda że nie dali większej ilości cutscenek. Brak mi też pewnej różnorodności w postaciach, mamy ich kilka do odblokowania, ale nie ma w nich nic nowego poza wyglądem. Mogliby dać każdemu rodzajowi postaci jakieś specjalne umiejętności. Koniec gry mnie trochę rozczarował. Nie będę o tym mówił, bo nie chcę nikomu spoilować, ale ci co grali chyba zrozumieją o co mi chodzi. Poza tym gra jest dobra, a że wyszła na sporą ilość platform to chyba nikt nie będzie miał problemów z dostępem do niej. Grę w wielu miejscach można znaleźć w bardzo niskiej cenie, więc gorąco polecam : ) Obiecuję że się nie zawiedziecie.