30-08-2014, 20:29
(30-08-2014, 16:46)Nowatsky napisał(a):(30-08-2014, 15:00)LocoSantiago napisał(a): Mam wrażenie że Nintendo chce zacząć się ścigać z innymi producentami o to która konsola ma najlepsze bebechy, która wyświetla najładniejszą grafikę- trochę mi się to nie podoba, bo Nintendo zawsze miało swoją ciekawą politykę a i tak dla mnie liczą się gry a nie wydajność konsoli itd.. Nie podobają mi się przyciski na handheldzie, bo wyglądają trochę jak te z X'a- mało oryginalnie. Z drugiej strony cieszę się że wychodzi kolejna, ciekawa konsola, która ma szansę przez długi czas utrzymać się na rynku. Nigdy nie miałem konsoli Nintendo, w te wakacje chciałem kupić sobie 3DSa XL, bo PS Vita mi się nie podoba- trochę przereklamowana, dla mnie ma mało ciekawych gier i jest trochę za duża. Nintendo też ma swoje wady przez które (na szczęście) wstrzymałem się z zakupem. Tymi wadami między innymi był dość słaby ekran. Cieszę się że wychodzi kolejny DS, który (mam nadzieję) naprawi wady swoich poprzedników.
Uważam, że nie masz racji. Po pierwszej powinieneś odrobić lekcję historii, ponieważ kolory na przyciskach to nawiązanie do klasycznego pada ze SNESa. A po drugie zapewniam Cie, że Nintendo wypuszczając N3DS z ulepszoną specyfikacją nie staje w technologicznym wyścigu z PS Vitą czy smartfonami. Gry najprawdopodobniej nadal graficznie będą ustępowały wyżej wymienionym.
Faktycznie, te kolory nawiązują do pada od SNESa