Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
HTC Desire X  Świetny i zgrabny.
Pozdrawiam, Michał
Polecam Wam wszystkim sprawdzony serwis reklam zewnętrznych na Śląsku i w Małopolsce. Warto też skorzystać z ich usług dotyczących poligrafii i druku.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Sony Ericsson WT19i. Nie jest to to może jakiś potwór ale ja nie wymagam wiele.
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Galaxy Ace z Custom Romem.
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 28
Reputacja:
27
Osobiście posiadam Sony Xperia U. Telefon jak na ten przedział cenowy jest bardzo przyzwoity. System operacyjny chodzi szybko i stabilnie (Android 4). Trochę zaczyna brakować pamięci RAM jeżeli chcemy pograć w jakieś nowsze gry ale w GTA 3 da się grać. Jedyne zastrzeżenia jakie mam to ekran, jest bardzo wrażliwy. Zaraz po kupnie raz mi spadł z miej więcej 30 cm na panele podłogowe i szkło na ekranie już pękło. Niby nie widać za bardzo ale jest. Głośnik jest przyzwoity da się rozmawiać bez jakiś większych niewygód. Żywotność baterii jest uzależniona od tego w jaki sposób używamy telefonu. Średnio wytrzymuje cały dzień bez lądowania. Wracając do gier telefon ukazuje jeszcze jedną małą wadę a mianowicie strasznie się potrafi grzać i czuć to szczególnie podczas grania. Reasumując polecam ten telefon jego zalety pokrywają wszystkie niedogodności.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Samsung Galaxy SII, co tu dużo mówić, cudo
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
W sumie ja posiadam 4 urządzenia z andkiem, jest to telefon LG L7, LG GT540 oraz jakieś 2 chińskie tablety  Używam ich głównie do testowania aplikacji chociaż L7 jest też do użytku codziennego.
Reputacja:
0
Samsung Galaxy Ace 2 - telefon sredniej klasy, jednak za taka cene, za jaka mozna go obecnie dostac - sprawuje sie bardzo dobrze. Szybki dwurdzeniowy procek (po 800 MHz) i spora ilosc pamieci RAM tworza tutaj polaczenie idealne dla osob, ktorych nie stac na lepsze telefony, a chca miec za rozsadna cene cos wypas ; )
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
15-02-2013, 16:20
Sony Xperia Neo V
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Sony Ericsson Live with Waklman
Reputacja:
0
Ja mam Alcatel OT-908F i Motorola Defy Mini.
Liczba postów: 41
Reputacja:
6
Samsung Galaxy Ace 2, moim zdaniem dobry telefon z średniej półki dla niezbyt wymagających użytkowników. Miło ze strony Samsunga, że planuje wydać aktualizacje do Andka 4.1.2. ponieważ obecny OS jest już nieco przestarzały.
Liczba postów: 9
Reputacja:
0
Reputacja:
0
Ja aktualnie posiadam Samsung Galaxy Mini 2. Polecam, jest to mały smartfon z bajerami.
Reputacja:
0
Ja mam LG P-500. Dobry, jeśli ktoś szuka czegoś przede wszystkim taniego, do rozmowy i okazjonalnego internetu, niezły do YouTube'a i filmów, bo ma na prawdę fajne kąty widzenia. Ale jeśli ktoś chce sobie na nim pograć, czy coś, to już nie radzę.
Reputacja:
0
Live with Walkman. Bardzo fajny smartfonik i bardzo dobry jak na swoją cenę  Zajebiste głośniki, wygodna obudowa, android 4. Polecam
Reputacja:
1
Ja mam Sony Xperię Sola. Telefon ze średniej półki, ale szybki i super wygląda
Reputacja:
0
Samsung Galaxy Nexus. Mam go trochę ponad miesiąc i mogę go z czystym sumieniem polecić. Piękny ekran, najnowsze romy prosto od Google i jeszcze lepsze CFW od społeczności moderskiej. Brakuje mi czasem jedynie slotu na kartę pamięci, ale nie jest tak źle jak myślałem, że będzie przed zakupem. Nowsze gierki takie jak np. NFS MW troszeczkę zwalniają (przynajmniej na niepodkręconym procku) ale spokojnie da się grać.
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Sony Xperia J
taki niskobudżetowy smartphone z rozdzielczością HD
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Samsung Galaxy S II - genialny  .
Liczba postów: 14
Reputacja:
1
LG Swift Gt 540 - Darmo chcieli dać to brałem :P
Reputacja:
0
Samsung Galaxy Y ;_; maaaamo jestem kretynem (mogłem wziąć Samsung Galaxy S Plus)
Reputacja:
0
Oczywiście Nexus 4, najlepsza opcja.
Liczba postów: 1 446
Liczba wątków: 159
Reputacja:
742
(07-03-2013, 01:41)SHADOW-XIII napisał(a): Oczywiście Nexus 4, najlepsza opcja. ...jak zabraknie w sklepie iPhone'ów
Reputacja:
0
(07-03-2013, 01:43)Dark Archon napisał(a): (07-03-2013, 01:41)SHADOW-XIII napisał(a): Oczywiście Nexus 4, najlepsza opcja. ...jak zabraknie w sklepie iPhone'ów  jak Admin trolluje to znaczy, że można trollować do woli?
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 28
Reputacja:
27
(07-03-2013, 01:51)SHADOW-XIII napisał(a): (07-03-2013, 01:43)Dark Archon napisał(a): (07-03-2013, 01:41)SHADOW-XIII napisał(a): Oczywiście Nexus 4, najlepsza opcja. ...jak zabraknie w sklepie iPhone'ów  jak Admin trolluje to znaczy, że można trollować do woli?
Pozwolisz, że zacytuje przysłowie "Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie.".
Co do tematu to posiadam Sony Xperia U. (ST25i)
|