Liczba postów: 91
	Liczba wątków: 4

Reputacja: 
30

Niesamowity zestaw, po prostu kosmos. EA mówiło o chęci poprawy wizerunku i tutaj mamy idealny przykład (DOBREGO!) PR. Do tego jeszcze cały zysk z akcji idzie na fundacje charytatywne i dostajemy klucze na Steam, a także do Origina (co gwarantuje polskie wersje). Bardzo dobry krok, tylko pogratulować włodarzom Elektroników. 
Oczywiście sam już swój zestaw kupiłem i gorąco namawiam wszystkich do tego samego. Co więcej - warto wspomóc kwotą większą niż dolar, zwłaszcza biorąc pod uwagę szczytny cel.

Liczba postów: 16
	Liczba wątków: 3

Reputacja: 
2

14-08-2013, 22:42 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-08-2013, 22:44 przez borubar.)

Czy da sie zapłacić kartą paysafecard?
Czy da sie zapłacić kartą paysafecard?

Liczba postów: 13

Reputacja: 
0

Cena na originie za wszystkie gry (te za ~5$ też)~515 zł. Cena z humble bundle ~16 zł. Prosta matma, oszczędzamy blisko PIŃSET POLSKICH NOWYCH ZŁOTYCH. Aczkolwiek lipa bo i tak żadna z nich mi neie ruszy ;/

Liczba postów: 14
	Liczba wątków: 2

Reputacja: 
1

Dla oszczędnych jeszcze bardziej, poczekajcie parę dni i Alledrogo zaleje fala tego bundla, ale za 5$ i cała kasa na cele charytatywne,to sami sobie odpowiedzcie : )
P.S : Ponoć kody z steam i orgin nie są powiązane więc można wydawać znajomym : )

Liczba postów: 24
	Liczba wątków: 0

Reputacja: 
0

Tak, de facto dostajemy po dwie kopie w przypadku gier Origin + Steam. Nie ma łączonych kluczy jak w przypadku Humble Deep Silver Bundle, więc nadwyżki można rozdać znajomym (lub wymienić na steamstrades).

Liczba postów: 15
	Liczba wątków: 5

Reputacja: 
3

Powinni to nazwać Humble EA Bundle

Liczba postów: 42
	Liczba wątków: 6

Reputacja: 
0

15-08-2013, 13:38 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-08-2013, 14:12 przez Czarkoman.)

Pierwsze Humble Bundle, które kupiłem. EA poprawiło się w moich oczach tym bardziej, że wszystko idzie na cele charytatywne. Oklaski na stojąco.

Liczba postów: 96
	Liczba wątków: 0

Reputacja: 
4

Również to mój pierwszy Humble Bundle, ale jak dla mnie cholernie warto.

Liczba postów: 6

Reputacja: 
0

Witam
Ja mam takie pytanie - Podobno Origin zapisuje save'y na swoich serwerach, ale czy tyczy to się wszystkich gier na tej platformie? Czy takie Dead Space z 2008 roku także zapisuje stan gry na serwerach?
Za odpowiedz dziękuję

Liczba postów: 4
	Liczba wątków: 1

Reputacja: 
0

Osobiscie nienawidze EA, a zestawienie kupilem, by posmiac sie z kumplami w MOH'u, BF'ie, Crysis'ie i by czasem samotnie pomaltretowac Simsy :3