14-06-2014, 00:43
Filmiki Kicakena 
Niestety bez dźwięku, ale

Niestety bez dźwięku, ale

[PC] Gruniopiątki - Mini Relacja :)
|
14-06-2014, 00:43
Filmiki Kicakena
![]() Niestety bez dźwięku, ale ![]()
14-06-2014, 09:33
Dzięki za wspólną gierkę
![]()
14-06-2014, 10:27
Woho! Ja tez napisze coś od siebie, bo nie spodziewałem się, że ten snajper to taka dobra gierka! Świetnie zbalansowane pojedynki snajperów, strzały w których trzeba uwzględniać grawitację i wiatr , a także ciekawe efekty strzału w np. granat przypięty do paska przeciwnika
![]() ![]()
Garść skrinów gorszej i lepszej jakości
![]() ![]() Tutaj Micvhu w pięknej pośmiertnej pozie, ale co raj co, zabijaliśmy się równie często :P ![]() Podobna poza w moim wykonaniu, spowodowana strzałem Joonego. ![]() On jeszcze nie wie... ![]() Tutaj chyba jedna ze śmieszniejszych wczorajszych sytuacji, czyli Joony leżący na podłodze ![]() ![]() Bliskie spotkania z wrogiem zawsze były mega emocjonujący, bo snajperki nie są najlepszym orężem do walki w zwarciu ;D ![]() Ja z moim wiernym sojusznikiem Crixem ustawiamy się na pozycjach... ![]() ... a tutaj już na tych pozycjach jesteśmy. Dzięki wam za świetną rozgrywkę i jak wyżej wspominałem - z chęcią bym to powtórzył ![]()
14-06-2014, 12:42
Strasznie to było dobre, licze na więcej. Troche mi smutno że nie zrobiłem screena po double killu jednym strzałem
![]()
21-06-2014, 10:05
Gabenopiątek #22
Było fajnie, zwłaszcza podczas końca ![]() sen nie może czekać ![]() Kilka screenów zrobiłem, głównie z tabeli wyników. Tylko raz mój Dream Team przegrał (ale przecież zawsze musi być jakaś przegrana, choć prowadziliśmy łeb w łeb). ![]() (Wszyscy uczestnicy złapani w jednym momencie) ![]() (On na kogoś czeka...) ![]() (Sniffa powykręcało) ![]() (Pierwsze starcie za nami) ![]() (Pojler i Mkali razem sobie radośnie kampio) ![]() (Dream Team przegrał, ale szliśmy łeb w łeb) ![]() (Próbujemy dobić do 100 zabójstw) ![]() (To było łatwiejsze niż sądziliśmy) ![]() (Moja ostatnia runda, kilka osób zwiało, ale się udało) Dzięki wszystkim ![]()
Dla niewtajemniczonych Snifflus - http://arhn.eu/profil/byakurai/, Natsu -
http://arhn.eu/profil/dawii125/ Było bardzo fajnie, dxięki za grę, szczególnie za ostatnią rozgrywkę Natsu, Kacpei i ja Vs. Crix, Snifflus, Kacper, Pojler, gdzie rocznik 95 rozgromił reszte świata ![]()
21-06-2014, 12:58
Czemu jest limit rozdawania punktów reputacji? Smuteczek.
21-06-2014, 13:32
I to duży smuteczek
![]() Zabawy jak zawsze ogrom. Czekam na kolejną edycje.
Dzisiaj o godzinie 21:00 rozpoczął się 23. Gruniopiątek. Mimo dość małej liczby osób grających (6 osób, później 5) wspólnie rozegrasliśmy parę rundek w grach takich jak Sniper Elite v2 oraz CS:GO. Poniżej przedstawiam Wam kilka screenów z naszych rozgrywek.
![]() Biedny Wojtex - jeszcze nie wie co go czeka ![]() ![]() Ulubiona kampa Crixa - bunkier ![]() ![]() A tutaj ja kampiący w krzaku ![]() Joony + Ja + krzak = ![]() ![]() Biedny Crix ![]() ![]() Trochę strzelania z AWP ![]() Nawet Wielkimati wbił ACE'a (niestety nie udokukmentowałem tego screenem :PC: ) ![]() Wszyscy są gotowi, aby uwolnić zakładników ![]() Tak się przedstawia końcowy wynik tego spotkania ![]() Nasz best team ever ![]() ![]() Na wieść o darmowych przypinkach od Kicakena na teamspeakowy kanał przybyła ekipa z Gruniopiątków PS3 ![]() Serdecznie dziękuję za przybycie niżej wymienionym osobom: Wojtex28 Micvhu Crix Doomsday Wielkimati Joony Cobra Kicaken (mimo, że nie grał, dotrzymał nam towarzystwa) Byakurai (Snifflus) (mimo, że nie grał, dotrzymał nam towarzystwa)
28-06-2014, 09:35
Dziękuje wszystkim, którzy się zjawili. Niestety moje wiadro z internetem nie wytrzymało
![]()
28-06-2014, 18:07
Udało mi się odnaleźć powtórkę meczu, w którym Wielkimati pięknie rozgromił przeciwników.
Całość została nagrana po Gruniopiątku, więc rozmowy z teamspeak'a nie udało mi się zamieścić :PC:
05-07-2014, 09:39
Dziękować wszystkim co się zjawili. Może ja nie pograłem dużo (głupi internet), ale posiedziałem chwilę na TS
![]()
05-07-2014, 10:01
Dzięki za grę, jak to przy Wormsach bywa był "ubaw po pachy"
![]() ![]()
05-07-2014, 12:16
To może i ja skrobnę coś na szybko: dzięki wielkie za wczoraj, grało mi się bardzo przyjemnie, i słuchając waszych opowieści dotarło do mnie, że w dobrym miejscu się znalazłem, ze wspaniałą społecznością. Nie spisałem się jako host, ale źle nie było.
Parę fotek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Próba Linka ![]() Wygrany może być tylko jeden ![]()
09-08-2014, 12:04
Mini relacja! Gabenopiątek #27 z Serious Sam HD: Pierwsze Starcie
Wczoraj o godzinie 20:00 rozpoczął się Gabenopiątek #27. Razem z użytkownikami ARHN.EU przeszliśmy całą grę. Po drodze napotkaliśmy oczywiście trochę bugów (w końcu co to za gra bez nich). Gratuluję Stryjowi, którego zbugowało na kolcach i przez 30 minut czekał na normalny respawn ![]() Lista uczestników: Wielkimati MOLO Mkali Stryj SzamanPL Poniżej kilka screenów z rozgrywki ![]() Jakie słodkie żabki ![]() ![]() Nasza ulubiona broń na uranowe kule ![]() ![]() W niewielu fps'ach doświadczycie takiej rozgrywki. ![]() I weź zabij to coś ![]() ![]() Nam się udało ![]() Dziękuję wszystkim za przybycie. Byliście świetni ![]()
09-08-2014, 12:12
Przyszedłem z opóźnieniem, ale i tak świetnie się bawiłem
![]()
16-08-2014, 13:55
Mini relacja! Gabenopiątek #28 z War Thunder
Wczoraj o godzinie 20:00 rozpoczął się Gabenopiątek #28. Mimo problemów technicznych (TS R.I.P) grupa najwytrwalszych graczy kontynuowała rozgrywkę. Grało się świetnie mimo, że nie mogliśmy być wszyscy razem w jednej drużynie. Najbardziej spodobały nam się bitwy symulacyjne, w których mieliśmy problem z odbiciem się od ziemii ![]() Lista uczestników: Wielkimati Micvhu Matelord Karbonix Joony Crix Doomsday SzamanPL Poniżej kilka screenów z rozgrywki ![]() Pierwsza bitwa naszej drużyny (Matelord, Karbonix i ja) ![]() We love mountains ![]() ![]() Gra na jakiejś wysepce (pozdrawiam Crix'a kamikadze, który kochał wlatywać w statki ![]() ![]() Bitwa symulacyjna - pierwsze podejście. Crix chwilę po zrobieniu zdjęcia już nie żył [*]. ![]() Mi się prawie udało wznieść ![]() ![]() Ostatecznie doszło do wielkiej bitwy arynowiczów, w której nawet się nie spotkaliśmy ![]() #bitwysymulacyjne ![]() Z najwytrwalszymi zagraliśmy 2 mecze w cs'a ![]() Dziękuję wszystkim za przybycie. Byliście świetni ![]()
16-08-2014, 14:29
Hehe grało się świetnie. Przez te problemy techniczne nie udało mi się z wami grać dalej (sen wzywał, a ja nie wiedziałem co robić
![]() PS Crix [*]
23-08-2014, 00:59
Mini relacja! Gruniopiątek #29 z Fistful of Frags
Dzisiaj o godzinie 20:00 rozpoczął się Gruniopiątek #29. Razem z użytkownikami ARHN.EU graliśmy w Fistful of Frags. Poniżej znajdziecie kilka screenów z naszej rozgrywki. Gruniopiątek trwał do godziny 22:30. Lista uczestników: Canalia97PL Cobra175 Karbonix Micvhu Piromaniaq Stryj SzamanPL Wielkimati ![]() Zabawę czas zacząć ![]() ![]() Pojedynek na pistolety rodem z westernów ![]() Tylko jedna drużyna mogła zwyciężyć ![]() ![]() Na koniec spotkania tryb dobrze znany z TF2 - pchanie wagonu ![]() Dziękuję wszystkim uczestnikom za przybycie ![]()
18-10-2014, 00:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2014, 02:25 przez SzamanPL.
Powód edycji: Dodanie wideo
)
Mini relacja! Gruniopiątek #31 z Counter-Strike: Global Offensive
"Bo jedni wolą spać, a inni chlać po parkach, a my wolimy grać po nocach w Counter-Strikea"
Dzisiaj odbyły się kolejne Gruniopiątki. Wraz z innymi arynowiczami ogrywaliśmy Counter-Strikea: Global Offensive. Frekwencja była bardzo wysoka. Tutaj, w tym miejscu chciałbym serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom dzisiejszego spotkania oraz Wojtexowi za załatwienie serwera (niestety mój internet miał fochy, a byłem hostem ![]() ![]() Lista uczestników: Canalia Wielkimati Cobra Dangerowy Wojtex28 KoQ Karbonix SzamanPL ![]() Oprócz normalnej gry próbowaliśmy także między innymi przeciążyć serwer, co nam się zresztą udało (zrespienie setek AK47 i rzucenie granata robi swoje ![]() EDIT: Udało mi się odkopać filmik ukazujący próbę przeciążenia serwera ![]() Oczywiście mojego mikro to nie przechwyciło ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|