Liczba postów: 35
Liczba wątków: 10
Reputacja:
12
07-08-2013, 01:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2014, 12:01 przez Baju.)
Dzień dobry
Niedawno dorwałem książkę pod tytułem "1001 games you must play before you die" Tony'ego Motta i postanowiłem stworzyć serię filmików prezentujących po kolei te gry.
Na razie stworzyłem tylko 3 filmiki ale będę się starał dokończyć to co zacząłem. Życzcie mi wytrwałości co do serii.
P.S. Będę się starał aktualizować wątek o nowe filmiki jak stworzę.
Liczba postów: 517
Liczba wątków: 9
Reputacja:
170
Naprawdę miło się to ogląda i życzę wytrwałości. Mam nadzieję, że ujrzymy ostatni 1001 odcinek.
Liczba postów: 61
Liczba wątków: 6
Fajnych rzeczy się dowiedziałem...
PS. dwa tysiące trzynastym ,a nie "dwutysięcznym..."
Liczba postów: 15
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Super pomysł. Pozostaje mi tylko życzyć autorowi wytrwałości! Co do samej książki. Również ostatnio ją dorwałem. Ciekawa i bardzo dobrze się ją czyta. Na razie zadowalam się epub'em ale w niedalekiej przyszłości zamierzam kupić ją w księgarni. Niestety trochę kosztuje. Jeśli ktoś jest ciekawy to cena oscyluje w granicach 200zł :-P
Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
Reputacja:
12
Zapraszam do kolejnego odcinka gdzie poznacie prekursora wielu gier jak np. "World of Tanks", "Ił-2 Sturmovik" albo kultowe "Battle city"(czy pod bardziej znanym w Polsce tytułem "Tank 1990")
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 0
Reputacja:
-1
Ktoś wie gdzie można tą książke kupić w PDFie?
Reputacja:
12
Tym razem będzie o "Space Invaders". Co tu pisać? Ta gra zmieniła oblicze gier wideo i dlatego każdy szanujący się gracz znać ją powinien. Zapraszam do oglądania.
Reputacja:
12
Bardzo dawno nie było nowego odcinka, dlatego też z wielką radością zapraszam was do zapoznania się z najnowszym filmikiem z serii, gdzie przedstawiam grę, która jest kwintesencją gier typu "Easy to learn, hard to master"
Reputacja:
12
Witam wszystkich. Tym razem zapraszam was do zapoznania się z grą "Battlezone", która wzbudziła spore zainteresowanie nie tylko wśród graczy ale również samej armii amerykańskiej.