04-03-2012, 13:19
I bardzo fajnie Dobra robota!
Achievementy
|
04-03-2012, 13:19
I bardzo fajnie Dobra robota!
Część "Acziwmentów" nie działa.
Np. ze zmianą stylu forum i mi z trollfejcem
04-03-2012, 16:24
czesc nie dziala, bo nie sa jeszcze zaprogramowane. cierpliwosci
05-03-2012, 03:13
Pojawiło się kilka nowych aczi oraz możlwiość spoglądania na profile, by zobaczyć kto jakie odblokował. Oczywiście, funkcjonalność aczi-aczi będzie stale poszerzana
07-03-2012, 17:30
tak to jest, arhn.eu zdobywa popularność a co za tym idzie jest więcej użytkowników. Niedługo całe forum będzie zawalone postami tylko po to żeby zdobyć aczi.
1. Bardzo się cieszymy z tego, że arhn.eu zdobywa popularność :p
2. Bardzo się cieszymy z rosnącej liczby aktywnych użytkowników 3. Acziwmenty nie są nastawione tylko na pisanie postów, powiedziałbym nawet, że niektóre nie mają z tym nic wspólnego.
07-03-2012, 18:38
(07-03-2012, 17:30)Korpeczka231 napisał(a): tak to jest, arhn.eu zdobywa popularność a co za tym idzie jest więcej użytkowników. Niedługo całe forum będzie zawalone postami tylko po to żeby zdobyć aczi. Równie dobrze można martwić się, że ludzie będą postować tylko po to, żeby nabijać licznik postów Spokojnie, mam nadzieję, że będą nabijać, a my odpowiednio reagować, dzięki czemu łatwiej oddzielimy ziarno od plew Zresztą, większość achievementów nie będzie miała nic wspólnego z forum. Na razie tylko 1 aczik powiązany jest z pisaniem postów, a sądzę, że rejesrtując się na forum niemal każdy będzie miał w planach tego pierwszego posta kiedyś napisać, czyli aż tak bardzo nabijania postów bym się nie bał
07-03-2012, 21:47
faktycznie, zapomniałem dopisać, chodziło mi właśnie o tego jednego aczika
07-03-2012, 23:39
Przesada, od czegoś w końcu są moderatorzy a acziwy to ciekawe urozmaicenie czego na wielu forach nie zobaczysz (Nawet 5ciu nie naliczę). Nie ma co dmuchać na zimne :3
07-03-2012, 23:43
Dokładnie, czuwamy nad jakością i ilością postów
08-03-2012, 15:46
Przecież nie mówię, że aczi są złym pomysłem. Wg mnie to najlepsze urozmaicenie na forach jakie znalazłem. I cieszę się że jestem użytkownikiem forum nimi dysponującym.
03-04-2012, 19:06
[Obrazek: uzaleniony.png]
Nazwa: Uzależniony Opis: Napisz 5 postów w temacie "Pomysły na pigułki!" [Obrazek: szczliwekka.png] Nazwa: Szczęśliwe Kółka Opis: Przyznaj, lubisz w to grać
04-04-2012, 17:39
[Obrazek: cGHvX.png]
Nazwa: It's over 9000! Opis: Wykrzycz się! [Obrazek: ACzai.jpg] Nazwa: You just got Sarge'd Opis: "Calling Dr. Sarge M.D. Diagnosis: death. Prescription: SHOTGUN!" [Obrazek: 0iL57.jpg] Nazwa: Achievement unlocked Opis: Odblokuj 10 osiągnięć You just got Sarge'd!
09-04-2012, 22:30
Siemanko,
Jako , że nie zauważyłem w tym dziale żadnej wspominki o tym, to chciałbym serdecznie Wam powiedzieć, co mi siedzi w głowie i zachęciło do stworzenia tego tematu. Otóż mianowicie jestem ciekaw, czy myśleliście, jakie chcielibyście nowe aczki. Moje osobiste pomysły to: - Achievment za napisanie tematu, który trafiłby do radioaktywnej skryjówki śledzia. - Achievment za określoną ilość Lizaków/Cukierków w Candy Box. - Achievment za napisanie jakiegoś słowa w Shoutboxie( Po prostu, za użycie jakiegoś słowa, przypadkowo rzecz jasna). A wy jakie macie pomysły? Piszcie! (<--- Nikogo nie zmuszam)
13-11-2013, 00:04
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|